Blog

Koh Phangan

Datum: 14/01/2024

Koh Phangan is een schitterend eiland dat bekend staat om haar Full Moon Parties. Koh Phangan heeft echter nog veel meer te bieden, zoals een prachtige locatie om te duiken en snorkelen, mooie stranden en een prachtige natuur.

Lees meer

Huwelijksreis Thailand, Koh Phangan

Datum: 14/01/2024

Ko Pha Ngan staat voornamelijk bekend om de maandelijkse full moon feesten op Haad Rin Beach. Deze feesten trekken jaarlijks duizenden toeristen. Voor een bruisende huwelijksreis is Ko Pha Ngan dus ‘the place to be’. Naast het feesten is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje op de zacht witte stranden.

Lees meer

Phuket

Datum: 14/01/2024

Phuket is een groot schiereiland van Thailand en een van de meest populaire strandbestemming in Azië. Het eiland biedt een ongeëvenaarde combinatie van perfecte witte zijdezachte palmstranden, accommodaties van hoge kwaliteit en gastvrijheid.

Lees meer

Huwelijksreis Koh Chang

Datum: 14/01/2024

Voor zij die op zoek zijn naar de perfecte huwelijksreis, heeft Adventures Globe speciaal voor u een lijst gemaakt van enkele van de meest romantische plekken van Thailand, Myanmar en Vietnam.

Lees meer

Cultureel Bangkok

Datum: 14/01/2024

Bent u van plan om ooit een rondreis in Thailand te maken, dan raden wij u vooral aan om de reis te beginnen in Bangkok, de huidige hoofdstad van Thailand.

Lees meer

Koh Lanta

Datum: 14/01/2024

Koh Lanta ligt in de Andaman Zee en is ideaal voor de vakantieganger die op zoek is naar rust. Koh Lanta is bij snorkelaars en duikers erg geliefd vanwege de schitterende onderwaterwereld.

Lees meer

Huwelijksreis Koh Samui

Datum: 14/01/2024

Koh Samui ligt ongeveer 500 km ten zuiden van Bangkok en is 250 km² groot. Koh Samui is dan ook het 3e grootste eiland van Thailand. De prachtige witte zandstranden, koraalriffen, baaien en kristalhelder water maken het zeker de moeite waard om een huwelijksreis te boeken naar dit eiland vol verassingen.

Lees meer

Strand Vakantie Ngapali Myanmar

Datum: 14/01/2024

Ngapali strand in Myanmar biedt een perfecte plaats voor een mooie strandvakantie ook geschikt voor kinderen.

Lees meer

Krabi

Datum: 14/01/2024

Krabi ligt in Andaman Zee naast Koh Lanta, Koh Phi Phi en Koh Yao.

Lees meer

Koh Phi Phi

Datum: 14/01/2024

Zon, zee en strand… wie wilt dat nou niet? Voor de reizigers die toch liever relaxen onder de zon in plaats van een avonturistische vakantie, is Koh Phi Phi ideaal voor een strandvakantie. Koh Phi Phi is een nationaal park in het zuiden van Thailand, in de provincie Krabi.

Lees meer

Koh Samui Marine Park

Datum: 14/01/2024

Wilt u verblijven in een hotel of heeft uw toch liever een wat luxere resort setting? Het door backpackers gevonden eiland Koh Samui biedt u verschillende accommodaties naar uw wens aan. Koh Samui is een van de grootste eilanden van Thailand. Dit eiland biedt u een relaxte vakantie, maar er zijn ook genoeg spannende activiteiten te doen voor de sportievelingen onder de toeristen die toch voor wat meer spanning zoeken.

Lees meer

Khao Lak

Datum: 14/01/2024

Khao Lak ligt naast Phuket en biedt parelwitte zandstranden in een prachtige omgeving. Het nabij een van de beste duiklocaties ter wereld, de Similan Eilanden.

Lees meer

Kanchanaburi

Datum: 14/01/2024

Voor de reizigers die graag historische bezienswaardigheden bezoeken tijdens een reis is het een goed idee om Kanchanaburi op uw lijst te zetten. Deze stad ligt in het centrale gedeelte van Thailand. De stad is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Kanchanaburi.

Lees meer

Huwelijksreis Thailand, Lanta

Datum: 14/01/2024

Als u op zoek bent naar een rustige locatie voor uw huwelijksreis, is Koh Lanta de juiste plek. De stranden zijn er erg mooi en u kunt ervoor kiezen om te zwemmen of lekker te relaxen. Er lopen minder toeristen dan op de andere eilanden en daarom is dit de perfecte eiland voor een ontspannen huwelijksreis.

Lees meer

Koh Chang

Datum: 15/06/2016

Koh Chang is een prachtig Thais eiland voor de kust van Cambodja met parelwitte zand stranden omgeven door azuurblauw water. Koh Chang vormt een perfecte afsluiting van een Indochina rondreis.

Lees meer

Chiang Mai

Datum: 14/06/2016

Chiang Mai is gelegen in Noord Thailand en wordt ook wel de Roos van het Noorden genoemd. Chiang Mai ligt in een ongeveer 600m hooggelegen dal in van de indrukwekkende noordelijke bergketen met een maximale hoogte van 2500m.

Lees meer

Beste Duik Spots Thailand

Datum: 03/06/2016

Thailand kent een fascinerende onderwaterwereld met fantastische duikgebieden in de Andaman zee, bij Phuket en Koh Lanta. Thailand is voor duikers een buitengewoon interessante reisbestemming. Een overzicht van de beste duiklocaties van Thailand.

Lees meer


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.