Blog

Huwelijksreis Thailand Koh Chang

One step away from the perfect stay…

Koh Chang is een tropisch eiland dat in het oosten ligt van Thailand. Koh Chang is na Phuket het op 1 na grootste eiland dat te vinden is in Thailand. Omdat Koh Chang nog niet een echte toeristenbestemming is, is het een relatief rustig eiland vergeleken met de andere eilanden van Thailand. Daarom kunt u hier dus fijn tot rust komen na al de stress dat aan de bruiloft voorafging.

Op Koh Chang is voor iedereen wel wat te doen, dus ook voor de 'newlyweds'. Er zijn hier talloze gelegenheden om te genieten van een romantische vakantie vol plezier. Zo kunnen jullie ervoor kiezen om leuke ochtend- en/of avondwandelingen te houden op de prachtige witte zandstranden. Enkele bekende stranden zijn de White Sand Beach, Kai Bae Beach en Klong Phrao Beach. Wij raden u zeker aan om minstens een van deze stranden te bezoeken om uw vakantie compleet te maken. Geniet van het fraaie uitzicht terwijl u een heerlijke cocktail drinkt of ga voor een Thaise lunch bij een van de vele terrasjes die te vinden zijn op het strand. Voor de wat avonturistische stellen zijn er jungle trekkingen naar watervallen en bergtoppen, olifanten ritjes en snorkel en duik activiteiten. Een van de leukste wateractiviteit waarmee u uw partner kunt verwennen is het zwemmen met de dolfijnen op het eiland. Dit is ook een van de populairste activiteiten die te vinden is in de omgeving van Koh Chang.

Voor een romantische vakantie is de Koh Chang Cliff Beach de juiste locatie. Geniet iedere avond van de prachtige zonsondergang vanaf het strand, plan een romantische diner voor twee en sluit de avond met een ontspannen Thaise massage.

Daarnaast heeft Adventures Globe speciaal voor u een lijst gemaakt van hotels die wij u aanraden:

3* Koh Chang Kacha
4* Centara Koh Chang Tropicana
4* Sea View Resort
4* De Wa
4* Panwiman Resort

Wist u dat?

Koh Chang eigenlijk ‘Olifanten Eiland’ betekent. Deze naam is te danken aan de verschillende mythes die verteld worden. De meest bekende is dat er drie baby olifantjes zijn veranderd in stenen tijdens een lange reis door het water met hun moeder. Deze zijn nu nog steeds te bewonderen aan de noordelijke kant van de kust.

Wilt u een verhaal delen over uw vakantie in Ko Chang? Dat kan door het op te sturen naar info@Adventuresglobe.nl en u zult uw verhaal op de blog van Adventures Globe terug zien
 

Datum: 01/06/2015


« Terug naar het overzicht


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.