Blog

Koh Samui Ang Tong Marine Park

Zin om heerlijk te genieten onder de tropische palmbomen van de witte zandstranden en een heldere blauwe zee? Koh Samui staat bekend om de mooie stranden, zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek doen aan de bekende stranden Chaweng, Lamai, Bophut of Maenam. Naast het lekker luieren en zonnen op het strand, biedt Koh Samui ook verschillende activiteiten aan. De activiteiten variëren van koken tot thaiboxing.

Koh Samui is onderdeel van het Ang Tong National Marine Park, samen met de eilanden Koh Tao en Koh Phangan. Op Koh Samui zijn verschillende Boeddhistische tempels te vinden, er leven bijzondere diersoorten en er is een mooie natuur met watervallen en rotsen. Daarnaast is er altijd wel mooi weer. Dit is natuurlijk ook belangrijk! U geniet er van de mooie blauwe lucht. Tussen de periode van april tot juni is het er lekker warm. Voor de reizigers die lekker willen zonnen is dit de perfecte tijdsperiode om naar Koh Samui te gaan. Voor de reiziger die wat meer van tropische weersomstandigheden houdt is het verstandig om tussen december en eind maart te gaan.

Daarnaast bestaat Koh Samui ook uit prachtige bergen, watervallen, tempels en is er een reusachtige gouden Boeddha beeld te vinden die uitkijkt over de zee en een dierentuin. Voor de reizigers die van feesten houden is er de mogelijkheid om lekker te genieten van een bruisend nachtleven.

“Op Koh Samui zijn verschillende Boeddhistische tempels te vinden, er leven bijzondere diersoorten en er is een mooie natuur met watervallen en rotsen.”

Highlights

Activiteiten Koh Samui biedt verschillende activiteiten aan, dus er is altijd wel wat te doen. Enkele van de activiteiten die erg populair zijn in Koh Samui zijn zeilen, golven, scuba diving, kayakken, thai boxing en kook klassen volgen.

Ang Tong National Marine Park Dit is een nationaal park in Thailand en het ligt ten noordwesten van Ko Samui. Ang Thong betekent “Pot met goud”. Een van de leukste activiteiten hier is de speedboat tour.

Big Buddha tempel Deze boeddha is in 1972 gebouwd en is een van de meest populaire bezienswaardigheid van Koh Samui. Het is 12 meter hoog en al van ver te zien.

Voor een optionele tour vanaf 27 euro, kunt u de website bekijken: https://www.adventuresglobe.nl/vakanties/detail/thailand-eilanden-koh-samui

Wist u dat?

Er in Koh Samui een Monk is gemummificeerd en uw deze kunt bezoeken. Deze monk is in 1973 overleden in een wel heel aparte positie, namelijk in een meditatie positie. Na meer dan 30 jaar sinds zijn overleiden laat zijn lichaam weinig tekenen van bederf zien. Dit is een van de meest bezochten plekken in Koh Samui en erg indrukwekkend om te zien.

Datum: 14/01/2024


« Terug naar het overzicht


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.