Blog

Huwelijksreis Koh Samui

Op Koh Samui geniet u veelal van de natuur, het strand en het weer. Het aanbod aan strandaccomodaties is dan ook groot. Dit maakt het feit dat Koh Samui historisch gezien niet erg veel te bieden heeft weer goed. In het centrale gedeelte van Koh Samui vindt u kokosplantages en een jungle, welk helaas niet erg toegankelijk is. In het binnenland van Koh Samui zijn er waterstromen te vinden en hier en daar prachtige watervallen te zien. Er zijn dus genoeg plaatsen om een rustgevende wandeling te maken.

Naast het prachtige natuurschoon staat Koh Samui ook bekend om de mooie stranden. De schoonheid van de stranden maakt het eiland een ware strandvakantie bestemming. Ook op de stranden is het dus onmisbaar om een romantische wandeling te maken.

Op Koh Samui is er een ruime keuze aan accommodatie en verschillen de prijzen van hoog tot laag. Er is dus voor ieders budget wel een toepasselijke accommodatie naar wens te vinden.

De hotels die wij u o.a. aanbieden zijn met voorzorg geselecteerd en zelf door ons bezocht en goedgekeurd.

Enkele welbekende romantische hotelresorts zijn:

• Anantara Lawana Resort & Spa Koh Samui
• Anantara Bophut Resort & Spa Koh Samui
• Bhundhari Spa Resort villa Samui
• Synergy, Koh Samui
• The Sarann, Koh Samui

Wat betreft het uitgaan en winkelen in Koh Samui zijn er erg veel mogelijkheden. Vooral rond Chaweng Beach en Lamai Beach vindt u erg veel winkels en kraampjes. Over het hele eiland is er wel een leuk winkeltje om souvenirtjes te kopen. Ook zijn er natuurlijk markten. De markten in Chaweng, Lamai en Nathon zijn erg populair op Koh Samui. Als het gaat om eten, zal het u op de eiland niet ontgaan dat er op elke hoek en strand wel een eettent te vinden is. Op de eettentjes op de stranden van Koh Samui kunt u heerlijk genieten van exotische drankjes. In de restaurants op het eiland kunt u van de echte Thaise keuken proeven. U kunt er voor een mooi prijsje al genieten van heerlijke gerechten.

Voor het uitgaan kunt u het best naar Chaweng en Lamai. Hier is er elke avond wel een feest.

Datum: 02/07/2016


« Terug naar het overzicht


© 2023 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.