Blog

Voor de stellen die voor hun huwelijksreis gaan voor rust en ontspanning is Koh Lanta de juiste bestemming. Koh Lanta is een eiland waar veel romantische resorts te vinden zijn. Dit eiland ligt in de Andaman Zee, welk in het zuiden van Thailand is. Dit prachtige eiland staat voornamelijk bekend om de prachtige duik-en snorkelmogelijkheden en de witte stranden. Koh Lanta bestaat uit twee eilandjes, namelijk Koh Lanta Noi en Koh Lanta Yai. Deze namen betekenen ‘kleine Lanta eiland ‘en ‘grote Lanta eiland’. Op Koh Lanta Yai, oftewel het grote eiland is er meer te doen dan op het kleine eiland, maar toch valt er op beide eilanden erg veel te beleven voor een geslaagde huwelijksreis. 

Ondanks het feit dat dit tropische eiland erg rustig is, zijn er genoeg bars en feesten te vinden waar u in de avond langs kunt gaan als u niet in uw hotelkamer wilt blijven. Er is dus voor ieder wat wils op Koh Lanta.

Koh Lanta is vooral erg aantrekkelijk voor duikers en snorkelaars. Dus naast het rusten is er ook genoeg gelegenheid om te genieten van verschillende leuke activiteiten in het water. Ook kunt u heerlijk ontspannen aan de stranden Klong Dao, Pra-Ae en Klong Khong Beach. Dit zijn de grootste eilanden die aan de westkust te vinden zijn.

Volgens velen is Koh Lanta een van de mooiste eilanden die te vinden is in de wereld. Dit is mede te danken aan de prachtige witte zandstranden en de mooie groene jungle. Beoordeel zelf en bezoek het mooie Koh Lanta.

De hotels die wij u o.a. aanbieden zijn met voorzorg geselecteerd en zelf door ons bezocht en goedgekeurd.

Enkele welbekende romantische hotelresorts zijn:

• Cha-Da Beach Resort & Spa
• Pimalai Resort & Spa
• Rawi Warin Resort
• Layana Resort & Spa
• Twin Lotus Resort & Spa

Wist u dat?

Koh Lanta samen met 14 omliggende eilanden een deel uitmaakt van een nationaal park in de Andaman zee.

Datum: 15/03/2018


« Terug naar het overzicht


© 2023 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.