Blog

Huwelijksreis Thailand, Koh Phangan

Als u het eiland Koh Phangan bezoekt is het zeker aan te raden om een keer naar de legendarische Full Moon Party te gaan. Dit feest wordt maandelijks georganiseerd op Haad Rin Beach. Dans de nacht door tot de volgende dag en start de dag weer met een heerlijk lokaal ontbijt in een van de restaurantjes op het eiland. Naast de Full Moon Party is er ook nog de Half Moon Party en de Dark Moon Party. Voor de stelletjes die na het huwelijk dus nog even door willen feesten is dit dus fantastisch.

Natuurlijk is er naast het feesten ook wat anders te doen om het eiland. Wilt u toch liever in alle rust met uw partner genieten van de zonsondergang in een hangmat? Er zijn talloze stranden te vinden, waarvan de meeste witte stranden zijn. De stranden zijn vrij makkelijk bezoeken, dankzij het jaarlijks verbeterende infrastructuur. Naast het bezoeken van de stranden zijn er ook leuke activiteiten te doen op het eland Koh Pha Ngan. Zo kunt u ervoor kiezen om deel te nemen aan fishing tours, olifanten trekkingen, duiken en veel meer wateractiviteiten.

Op Haad Rin Beach is er veel te doen om uw dag door te komen. U kunt er bijna van alles kopen tegen een goede prijs. Ook is er een ruim aanbod van accommodatie, transport en eten.

Voor een authentieke ervaring kunt u bij de wat kleinere restaurantjes terecht met echte Thaise gerechten. Voor goedkoop eten en een echte authentieke omgeving kunt u het beste naar Thong Sala. Hier vindt u tevens ook een avondmarkt, welk onmisbaar is om te bezoeken in Thailand.

Het eiland Koh Pha Ngang biedt dus diverse opties om uw huwelijksreis mee te vullen.

Daarnaast heeft Adventures Globe speciaal voor u een lijst gemaakt van hotels die wij u aanraden:

Voor Luxe first klasse:

Santhiya Resort
Anantara
Kupu Kupu
Panviman

Voor middenklasse:

Coast Resort
Sunset Hill Boutique
Cocohut

Datum: 09/06/2015


« Terug naar het overzicht


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.