Individuele Rondreis Japan Hoogtepunten

Individuele rondreis Japan met enkele belangrijke Japan hoogtepunten

Hier vindt u een voorbeeld van een individuele rondreis Japan van Adventures Globe. Bij reizen kunt u filteren op al ons Japan reis aanbod. Individuele rondreizen van Adventures Globe zijn flexibel en kunnen altijd verder op uw wensen worden afgestemd. Enkele belangrijke Japan hoogtepunten die u tijdens deze individuele rondreis zult bezoeken zijn Tokio, Asakusa en de Sensoji Tempel, Kamakura, Hiroshima, Nara, Kyoto, Osaka, Daibutsu en Miyajima.

Dag 1: Tokio (-/-/-)
Aankomst in de dynamische metropool Tokio en het begin van deze individuele rondreis Japan waarmee we de belangrijkste Japan hoogtepunten bezoeken. U wordt opgehaald voor een transfer naar het centraal gelegen hotel in Tokio. De rest van de dag kunt u deze immense metropool Tokio bewonderen, dat van alles te bieden heeft.

Dag 2: Tokio (O/-/-)
We gaan naar het Meiji heiligdom, waar zich het herdenkingsmonument van Keizer Meiji bevindt. Het herdenkingsmonument symboliseert de sterke verbinding van de keizerlijke familie en de Shinto, de oude natuurreligie van Japan. Vervolgens gaat u naar de Roppongi Hills Mori Tower, dit is momenteel met 238 meter het op vier na hoogste gebouw van Tokio. De Roppongi Hills Mori Tower biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de eindeloze zee van gebouwen. Tevens omvat Roppongi shopping gelegenheid, restaurants en andere toeristische attracties. We vervolgen de reis met een bezoek aan het Keizerlijke paleis. Het gebied rond het paleis bestaat uit openbare parken. U kunt een fotostop maken bij de topattractie Nijubashi, een dubbele boogbrug van steen. We maken kennis met de traditionele wijk Asakusa waar we de Sensoji of de Asakusa Kannon Tempel kunnen bewonderen. Dit boeddhistische heiligdom is gewijd aan de Godin van Genade. We sluiten af met een bezoek aan de drukke winkelstraat Nakamie-dori.

Dag 3: Tokio - Nikko - Nationale Park (O/-/-)
Op deze dag van deze individuele Japan rondreis heeft u de gelegenheid om Tokio verder te verkennen of kunt u een optionele volle dag tour ondernemen naar Nikko om de hoogtepunten van deze bijzondere stad te bewonderen. Nikko is opgenomen als UNESCO Werelderfgoed en kent een schilderachtige schoonheid. We beginnen bij de Taiyuin Tempel waar zich indrukwekkende creaties van houtsnijwerk bevinden. We vervolgen met Tosho-gu en het mausoleum van de tokugwa shogun. In de avond gaat u weer terug naar het hotel in Tokio.

Dag 4: Tokio - Kamakura - Fuji - Hakone National Park (O/-/-)
In de ochtend vertrekken we met de bus naar Kamakura. Kamakura heeft mooie stranden en tempels en ligt dicht bij de stad Tokio. U bezoekt de Hasedera tempel en de beroemde Grote Boeddha. In de middag gaat u naar Fuji-Hakone National Park. U reist met de bus, boot of kabelbaan naar de bergen van Hakone.

Dag 5: Fuji - Hakone National Park - Okayama - Hiroshima (O/-/-)
We zetten deze individuele rondreis Japan met de belangrijkste Japan hoogtepunten voort met een busrit van Nationaal Park Fuji-Hakone naar Shin-Fuji. We vervolgen de 600 kilometer lange weg naar Hiroshima, waar de super snelle Shinkansen slechts een schamele 3 ½ uur voor nodig heeft. Een tussenstop in Okayama kunt u gebruiken voor een bezoek aan de Koraku-en. Het zeventiende-eeuwse plantsoen behoort tot de drie mooiste landschapstuinen van Japan. Aan het eind van de middag bereiken we Hiroshima. Gaat u ’s avonds op culinaire ontdekkingsreis, bijzonder lekker is de 'Japans pizza' in de talrijke Okonomiyaki-restaurants van de stad. Overnachting in Hiroshima.

Dag 6: Hiroshima - Miyajima - Hiroshima (O/-/-)
In Hiroshima ontkomt u niet aan het Japanse oorlogsverleden. U bezoekt de diverse oorlogsmonumenten met het Vredesmuseum en wandelt door het indrukwekkende Vredespark naar de Atoombom-Dom. Niet ver van Hiroshima ligt het heilige eiland Miyajima, dat u per tram en veerpont in een uur bereikt vanuit Hiroshima. Bij vloed wordt de beroemde poort van het Itsukushima Heiligdom in glanzend rood weerspiegeld in het water. In het begin van de avond volgt de terugreis naar het hotel in Hiroshima.

Dag 7: Hiroshima - Nara - Kyoto (O/-/-)
’s Morgens reist u per bus of trein naar Nara, de bakermat van de Japanse cultuur. Nara was in de achtste eeuw de eerste hoofdstad van Japan, van waaruit het land geregeerd werd. U verkent de diverse bezichtingingspunten te voet en kunt bij een wandeling door het Nara-Park Tam ook enkele wilde dieren waarnemen. Hoogtepunt van de dag is de 'Daibutsu', waar het grootste bronzen Boeddhabeeld ter wereld gevestigd is. Het wordt vereerd in de Todaiji Tempel, een van 's werelds grootste houten gebouwen. Bezoek ook het Kasuga heiligdom, langs welk pad duizenden stenen en bronzen lantaarnpalen de sfeer zetten. In de late namiddag vertrekt u met de bus of trein naar uw centraal gelegen hotel in Kyoto.

Dag 8: Kyoto (O/-/-)
Deze voormalige keizerstad kent een enorme rijkdom aan cultureel erfgoed en geldt als een van de interessantste steden van Oost-Azië. Vandaag ontdekken we de mooiste tempels en Zen-tuinen van Kyoto. Daartoe behoren de Ryoanji-Tempel met zijn beroemde Zen-tuinen, de aantrekkelijke plantsoen van het Gouden Paviljoen of Kinkakuji en het Nijo-slot van het Tokugawa Shogunaat, waarin u zich waant in het vroegere paleisleven. In de namiddag nodigen de talrijke winkels langs de straten Shijo en Kawaramachi uit tot winkelen of kunt u genieten van een bezoek aan de traditionele markstraat van Kyoto, de Nishiki-dori.

Dag 9: Kyoto (O/-/-)
Met het optionele excursiepakket kunt u tijdens deze individuele Japan rondreis nog vele andere belangrijke hoogtepunten van de oude Keizerstad ontdekken. Per bus bereiken we het Zilveren Paviljoen of Ginkakuji in het noordoosten van Kyoto. De rondwandeling over de nabijgelegen Filosofenweg geeft een voortreffelijke blik op de kersenbomen, vooral als deze in bloei staan. Aansluitend kunt u in het Heian Heiligdom, Japans grootste Schrijn Poort bewonderen. Tevens is er een bezoek aan de bekoorlijke plantsoentuin. De reis gaat verder naar de hoog boven Kyoto gelegen Kiyomizu Tempel waarvan de beroemde terrassen een overweldigend uitzicht bieden over de stad. In de steegjes van het monument Gion, een van de wijken in het historische centrum, kunt u ter afsluiting van de dag nog een mooie wandeling maken. Terugkeer naar het hotel in Kyoto.

Dag 10: Kyoto - Osaka (O/-/-)
In de morgen volgt transfer naar luchthaveneiland Kansai bij Osaka.

Terug naar de algemene Vakantie Japan Reizen pagina.

Japan Reis Tokio, Kyoto met bezoek aan Nara

Japan Reis Tokio, Kyoto met bezoek aan Nara

Deze Japan bouwsteen reist van Tokio naar Kyoto en voert u allereerst door de ultramoderne architectonische meesterwerken in de wereldstad Tokio. Hier…

Deze Japan bouwsteen reist van Tokio naar Kyoto en voert u allereerst door de ultramoderne architectonische meesterwerken in de wereldstad Tokio. Hier vandaan gaat deze reis naar Fuji Mountain. De belichaming van Japan is zonder meer de Fuji-san, die zal worden bewonderd na een omweg door de oude Kamakura, de zetel van het eerste Shogunaat in het nationale Park Fuji-Hakone. Een bijzondere ervaring is de rit met de Shinkansen Superexpress. Het oude keizerrijk treft u aan op de laatste etappe van onze reis in Kyoto en Nara, waar u kunt dwalen door boeddhistische tempels, Zen-kloosters en magische Japanse tuinen.

Bekijk reis Bouwstenen - 6 dagen v.a. € 555,00

Tokio City Tour

Tokio City Tour

Met deze prachtige Tokio City Tour kunt u enkele van de belangrijkste Tokio bezienswaardigheden bewonderen. Deze Tokio City Tour neemt u mee naar onder…

Met deze prachtige Tokio City Tour kunt u enkele van de belangrijkste Tokio bezienswaardigheden bewonderen. Deze Tokio City Tour neemt u mee naar onder andere Hamarikyu Garden, de Asakusa Sensoji Tempel en een prachtige cruise over de Sumida rivier.

Bekijk reis Excursies - 1 dag v.a. € 49,00

Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie

Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie

Deze eendaagse Japan excursie Mount Fuji brengt u naar de majestueuze Fuji Mountain en het prachtige omliggende Hakone Nationale Park. U maakt een stop…

Deze eendaagse Japan excursie Mount Fuji brengt u naar de majestueuze Fuji Mountain en het prachtige omliggende Hakone Nationale Park. U maakt een stop bij het Mount Fuji Visitor Center en reist verder naar Fuji Berg Station 5 op een hoogte van 2300 meter. Ervaar een cruise op het ongerepte Lake Ashi en een ritje op de Komagatake Ropeway voor een prachtig uitzicht op het Hakone Nationale Park.

Bekijk reis Excursies - 1 dag v.a. € 107,00

Hotel Metropolitan Tokyo

Hotel Metropolitan Tokyo

Het Tokio Hotel Metropolitan Tokyo is gunstig gelegen in het centrum van Tokio in de buurt van diverse eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Het hotel…

Het Tokio Hotel Metropolitan Tokyo is gunstig gelegen in het centrum van Tokio in de buurt van diverse eetgelegenheden en bezienswaardigheden. Het hotel ligt direct naast het treinstation Ikebukuro. Hier komen maar liefst 5 spoorlijnen en 3 metrolijnen samen, waaronder de rechtstreekse lijnen naar de wijken Shinjuku, Harajuku en Shibuya. Ook stoppen er bussen naar de luchthavens Haneda en Narita voor het Tokio Hotel Metropolitan Tokyo. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, schoonheidssalon, spa, fitness en businesscentrum. Het Tokio Hotel Metropolitan Tokyo biedt maar liefst 9 restaurants waar Japanse, Chinese en Europese gerechten worden geserveerd. Het Italiaanse restaurant Est en de Ovest Bar liggen op de 25e verdieping en bieden een spectaculair uitzicht. Het restaurant Cross Dine biedt een internationaal buffet. In de lobby en businesscentrum is gratis WiFi beschikbaar. De kamers van het Tokio Hotel Metropolitan Tokyo zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, luxe badkamer met ligbad, minibar, kluis, koffie- en theefaciliteiten, koelkast, zithoek en bieden een panoramisch uitzicht over de stad.

 

 

Bekijk hotel Prijs v.a. € 70,00


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.