Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie

Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Deze eendaagse Japan excursie Mount Fuji brengt u naar de majestueuze Fuji Mountain en het prachtige omliggende Hakone Nationale Park. U maakt een stop bij het Mount Fuji Visitor Center en reist verder naar Fuji Berg Station 5 op een hoogte van 2300 meter. Ervaar een cruise op het ongerepte Lake Ashi en een ritje op de Komagatake Ropeway voor een prachtig uitzicht op het Hakone Nationale Park.


Prijs v.a. € 107,00 p.p.

Reis categorie

Type: Excursies
Land: Japan


Japan excursie Mount Fuji Berg, Hakone en Lake Ashi

Deze volle eendaagse Japan excursie voert u van Tokio naar de Fuji berg, het Hakone Nationale Park en Lake Ashi. U bezoekt het Mount Fuji bezoekerscentrum, volledig gewijd aan de berg Fuji. U rijdt door tot het vijfde station op Fuji berg op 2.305 meter, waar u geïnspireerd wordt door de schoonheid dit schilderachtige Japanse landschap. De optionele lunch is een traditionele Japanse maaltijd. Met haar 3.776 meter Mount Fuji is de hoogste berg van Japan. Op heldere dagen kunnen Tokio en zelfs Yokohama vanaf de vulkaanhellingen van Fuji berg worden gezien. Na de lunch geniet u van de frisse berglucht en een prachtig uitzicht vanaf Fuji Mountain. Tijdens de cruise tocht over Lake Ashi en het rijden met de kabelbaan over de berg Komagatake, heeft u een perfect uitzicht op het Hakone Nationale Park. Uw dagtocht naar Fuji Mountain eindigt met de bus voor de terugreis naar Tokio. Optioneel kunt u ook afsluiten met een terugrit naar Tokyo met de beroemde Shinkansen, super snelle bullet trein.

Toeslag:
Shinkansen, bullet trein € 35,00

Bezoek de algemene rondreis Japan reis of individuele rondreis Japan hoogtepunten pagina voor een indruk van een complete rondreis Japan.

Bekijk de fotogalerij van Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie

Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie Mount Fuji, Hakone en Lake Ashi excursie


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 107,00 p.p.

  • Land Japan
    Vertrek locatie: Japan, Tokio
  • Begin datum:
  • Eind datum (1 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.