Vliegticket Indonesië Vliegen

Vliegticket Indonesië en Vliegen

Hier vindt u meer informatie over een vliegticket Indonesië en het vliegen naar en binnen Indonesië.

Vliegticket Indonesië
Adventures Globe kan voor u diverse vliegtickets Indonesië aanbieden, zowel internationale vliegtickets alsook nationale vliegtickets. Kijk bij vliegtickets bovenaan onze site voor aanbiedingen voor een vliegticket Indonesië of neem contact met ons op.

Vliegen Indonesië
Voor een reis door Indonesië is het vaak noodzakelijk om een aantal keren te vliegen vanwege de vele eilanden en de omvang van deze archipel. Airlines als Air Asia en Lion Air zijn goedkoop en vliegen zeer regelmatig. In Indonesië zijn maar liefst 200 vliegvelden te vinden. Enkele grote vliegvelden van Indonesië zijn: Soekarno-Hatta bij Jakarta, Juanda bij Surabaya, Adisucipto bij Yogyakarta, Polonia bij Medan en Ngurah Rai bij Denpasar, Bali.

Invoer/Uitvoer Indonesië
Volwassenen personen mogen belastingvrij 200 sigaretten, 50 sigaren of 100 gram tabak en 1 liter sterke drank invoeren. Het meenemen van drukwerk dat als een gevaar voor de openbare orde en goede zeden worden beschouwd, kan problemen opleveren. Pornografie mag niet ingevoerd worden. Beschikt u over een uitgebreide film- en foto-uitrusting, vraag dan voor de zekerheid een bewijs van invoer. Er geldt een uitvoerverbod voor souvenirs gemaakt van beschermde dieren of planten. Invoer naar Nederland van namaak artikelen als dvd’s, parfum, spijkerbroeken, zonnebrillen en horloges is doorgaans verboden. Bij kleine hoeveelheden ziet de douane het echter meestal door de vingers.

Handbagage Indonesië
Er gelden voor alle vliegtuigpassagiers regels ten aanzien van wat meegenomen mag worden in de handbagage, laat u goed informeren bij aanschaf van uw vliegticket . De regels gelden voor vloeistoffen als water en drankjes voor consumptie, maar ook voor toiletartikelen zoals tandpasta, scheerschuim, haargel en andere pasta's, gels, lotions en de inhoud van spuitbussen. De vloeistoffen, gels en spuitbussen in de handbagage mogen alleen in kleine hoeveelheden van maximaal 100 ml per stuk én in een aparte plastic zak met een inhoud van niet meer dan 1 liter worden meegenomen. Deze regels gelden voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een vliegveld in de Europese Unie en ook voor de meeste landen buiten de Europese Unie. Bij de handbagagecontrole moeten de vloeistoffen apart worden aangeboden in een gesloten doorzichtige plastic zak.

Hieronder volgen de regels voor vloeistoffen in de handbagage:
1. vloeistoffen, gels, lotions alleen in verpakkingen van niet meer dan 100 milliliter
2. de verpakkingen mogen alleen worden meegenomen in een doorzichtige plastic zak
3. per persoon mag één doorzichtige plastic zak worden meegenomen
4. de doorzichtige plastic zak mag niet groter zijn dan 1 liter en moet hersluitbaar zijn
5. de vloeistoffen in de plasic zak moeten apart worden aangeboden bij de handbagagecontrole

Er zijn twee uitzonderingen:
1. babyvoeding en medicijnen die men tijdens de vlucht nodig heeft
2. taxfree aankopen van vloeistoffen of gels, gedaan aan boord van een vliegtuig of op luchthavens ná de ticket- en/of paspoortcontrole, deze worden verpakt in een aparte en verzegelde plastic zak en mogen er pas op de eindbestemming worden uitgehaald.

Terug naar de algemene Vakantie Indonesië Reizen pagina.


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.