Vliegticket Vietnam Vliegen

Vliegticket Vietnam en Vliegen

Hier vindt u meer informatie over een vliegticket Vietnam en het vliegen naar en binnen Vietnam.

Vliegticket Vietnam
Adventures Globe kan voor u diverse vliegtickets Vietnam aanbieden, zowel internationale vliegtickets alsook nationale vliegtickets. Kijk bij vliegtickets bovenaan onze site voor aanbiedingen voor een vliegticket Vietnam of neem contact met ons op.

Vliegen Vietnam
Vietnam heeft zeventien vliegvelden, waaronder drie internationale luchthavens: Nội Bài in Hanoi, luchthaven Đà Nẵng in Đà Nẵng en Tân Sơn Nhất in Ho Chi Minhstad. Enkele andere vliegvelden zijn Liên Khương, Internationale Luchthaven Phu Bai, Internationale Luchthaven Cam Ranh, Internationale Luchthaven Cát Bi en Luchthaven Cần Thơ. Enkele toekomstige luchthavens zijn Internationale Luchthaven Phú Quốc en Internationale Luchthaven Long Thành. Vietnam Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Vietnam. Andere Vietnamese luchtvaartmaatschappijen zijn Air Mekong, Jetstar Pacific Airlines, VietJet Air en VASCO.

Invoer/Uitvoer Vietnam
In Vietnam mag u beperkte hoeveelheden tabak en alcohol invoeren. Het is echter streng verboden om drugs in of uit te voeren, hier staan hoge straffen op. Antieke voorwerpen mogen slechts met een officiële goedkeurende verklaring worden uitgevoerd. Er geldt een uitvoerverbod voor souvenirs gemaakt van beschermde dieren of planten. Bij terugkomst van uw rondreis Vietnam vakantie mag u tot € 430,- aan nieuwe spullen belastingvrij invoeren. Invoer van namaak artikelen als DVD’s, parfum, spijkerbroeken, zonnebrillen en horloges is doorgaans verboden. Bij kleine hoeveelheden maakt de douane er meestal geen punt van.

Handbagage Vietnam
Er gelden voor alle vliegtuigpassagiers regels ten aanzien van wat meegenomen mag worden in de handbagage, laat u goed informeren bij aanschaf van uw vliegticket Vietnam. De regels gelden voor vloeistoffen als water en drankjes voor consumptie, maar ook voor toiletartikelen zoals tandpasta, scheerschuim, haargel en andere pasta's, gels, lotions en de inhoud van spuitbussen. De vloeistoffen, gels en spuitbussen in de handbagage mogen alleen in kleine hoeveelheden van maximaal 100 ml per stuk én in een aparte plastic zak met een inhoud van niet meer dan 1 liter worden meegenomen. Deze regels gelden voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een vliegveld in de Europese Unie en ook voor de meeste landen buiten de Europese Unie. Bij de handbagagecontrole moeten de vloeistoffen apart worden aangeboden in een gesloten doorzichtige plastic zak.

Hieronder volgen de regels voor vloeistoffen in de handbagage:
1. vloeistoffen, gels, lotions alleen in verpakkingen van niet meer dan 100 milliliter
2. de verpakkingen mogen alleen worden meegenomen in een doorzichtige plastic zak
3. per persoon mag één doorzichtige plastic zak worden meegenomen
4. de doorzichtige plastic zak mag niet groter zijn dan 1 liter en moet hersluitbaar zijn
5. de vloeistoffen in de plasic zak moeten apart worden aangeboden bij de handbagagecontrole

Er zijn twee uitzonderingen:

1. babyvoeding en medicijnen die men tijdens de vlucht nodig heeft
2. taxfree aankopen van vloeistoffen of gels, gedaan aan boord van een vliegtuig of op luchthavens ná de ticket- en/of paspoortcontrole, deze worden verpakt in een aparte en verzegelde plastic zak en mogen er pas op de eindbestemming worden uitgehaald.

Terug naar de algemene Vakantie Vietnam Reizen pagina.


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.