Vliegticket China Vliegen

Vliegticket China en Vliegen

Hier vindt u meer informatie over een vliegticket China en het vliegen naar en binnen China.

Vliegticket China
Adventures Globe kan voor u diverse vliegtickets China aanbieden, zowel internationale vliegtickets alsook nationale vliegtickets. Kijk bij vliegtickets bovenaan onze site voor aanbiedingen voor een vliegticket China of neem contact met ons op.

Vliegen China
Vanuit Europa zijn er vele rechtstreekse en niet rechtstreekse vluchten naar verschillende plaatsen in China. Zo kunt u onder andere dagelijks vliegen vanuit Amsterdam, Brussel, Dusseldorf naar Beijing of Shanghai met vele airlines zoals British Airways, Cathay Pacific, Lufthansa, Emirates en Swiss. Voor binnenlandse vluchten zijn er nationale luchtvaartmaatschappijen als Air China, China Eastern en China Southern.

Invoer/Uitvoer China
Er wordt groot bezwaar gemaakt tegen politiek bekritiserend materiaal. Beter is het dan ook om geen spullen mee te nemen die politiekgevoelig liggen. Radiozenders- en ontvangers zijn in principe verboden het land mee in- en uit te nemen. In China mag u kleine hoeveelheden tabak en alcohol invoeren. Het is echter streng verboden om drugs en pornografisch materiaal in- of uit te voeren. Bij terugkomst in Nederland moet u er rekening mee houden dat invoer van namaak artikelen als dvd’s, parfum, spijkerbroeken, zonnebrillen en horloges is doorgaans verboden. Bij kleine hoeveelheden ziet de douane het echter meestal door de vingers. Er geldt ook een invoerverbod voor souvenirs gemaakt van beschermde dieren of planten.

Handbagage China
Er gelden voor alle vliegtuigpassagiers regels ten aanzien van wat meegenomen mag worden in de handbagage, laat u goed informeren bij aanschaf van uw vliegticket Laos. De regels gelden voor vloeistoffen als water en drankjes voor consumptie, maar ook voor toiletartikelen zoals tandpasta, scheerschuim, haargel en andere pasta's, gels, lotions en de inhoud van spuitbussen. De vloeistoffen, gels en spuitbussen in de handbagage mogen alleen in kleine hoeveelheden van maximaal 100 ml per stuk én in een aparte plastic zak met een inhoud van niet meer dan 1 liter worden meegenomen. Deze regels gelden voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een vliegveld in de Europese Unie en ook voor de meeste landen buiten de Europese Unie. Bij de handbagagecontrole moeten de vloeistoffen apart worden aangeboden in een gesloten doorzichtige plastic zak.

Hieronder volgen de regels voor vloeistoffen in de handbagage:
1. vloeistoffen, gels, lotions alleen in verpakkingen van niet meer dan 100 milliliter
2. de verpakkingen mogen alleen worden meegenomen in een doorzichtige plastic zak
3. per persoon mag één doorzichtige plastic zak worden meegenomen
4. de doorzichtige plastic zak mag niet groter zijn dan 1 liter en moet hersluitbaar zijn
5. de vloeistoffen in de plasic zak moeten apart worden aangeboden bij de handbagagecontrole

Er zijn twee uitzonderingen:

1. babyvoeding en medicijnen die men tijdens de vlucht nodig heeft
2. taxfree aankopen van vloeistoffen of gels, gedaan aan boord van een vliegtuig of op luchthavens ná de ticket- en/of paspoortcontrole, deze worden verpakt in een aparte en verzegelde plastic zak en mogen er pas op de eindbestemming worden uitgehaald.

Terug naar de algemene Vakantie China Reizen pagina.


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.