Strandvakantie Thailand Strand

Strandvakantie Thailand Strand

Een Thailand strandvakantie kunt u invullen met bezoekjes aan verschillende stranden. Er zijn rustige stranden voor zij die van ontspanning houden en er zijn stranden waar u elke nacht kunt feesten. Er is dus genoeg keus! Adventures Globe heeft de meest populaire stranden in Thailand voor u op een rijtje gezet.

White Sand Beach
Het White Sand Beach ligt in het westen van de prachtige Koh Chang en is omgeven door kokospalmen, met de glooiing van heuvels op de achtergrond. Koh Chang is in ontwikkeling en er zijn de laatste jaren veel mooie accommodaties bijgekomen. Het toerisme op het eiland groeit, maar is nog steeds beperkt ten opzichte van de andere stranden in Thailand.

Haad Rin Beach
Hoe mooi het strand Haad Rin op Koh Phangan ook is, het is eigenlijk vooral bekend geworden door de wereldberoemde Full Moon feesten. De Full Moon party’s vinden een keer per maand plaats op het Haad Rin strand. Er is dan de mogelijkheid om de hele nacht te feesten en te drinken. Overdag is het strand juist opvallend rustig. Het goudkleurig zand, de mooie glooiende kust en de prachtige natuur in de omgeving maken het tot een toplocatie. Het is hier van tijd tot tijd erg druk.

Maya Bay
Dit mooie, kleine zandstrand ligt op Koh Phi Phi Ley. Maya Bay is gelegen in een kleine baai en wordt omgeven door hoge kalkstenen kliffen. Maya Bay kent een natuurlijke schoonheid en kan alleen overdag bezocht worden per boot, omdat er geen accommodaties te vinden zijn. Tijdens het hoogseizoen komen hier behoorlijk wat toeristen.

Railey Beach
Railey Beach is een schiereiland en hoort bij Krabi. Railey Beach is alleen per boot te bereiken. Het strand geeft eerder het gevoel van een onbewoond eiland vergeleken met andere stranden van Thailand. Het helder blauwe water en de eilandjes aan de horizon schetsen de omgeving rondom het strand. U kunt er zwemmen, snorkelen en wandelen in de prachtige natuur, verder is er niet veel te doen op Railey Beach. Het is er meestal rustig, behalve tijdens het hoogseizoen.

Sairee Beach
Sairee Beach ligt op Koh Tao. Op Koh Tao is het fantastisch om te duiken en snorkelen. Op het witte zandstrand heeft u een mooi uitzicht over de kleine eilandjes in de omgeving. Er zijn hier veel goedkope accommodaties en restaurants te vinden. Koh Tao is alleen per veerboot te bereiken, hierdoor is het strand Sairee Beach niet zo druk als de meeste stranden op Thailand.

Lamai Beach
Lamai Beach ligt op het eiland Koh Samui. Lamai Beach is niet zo druk en dus perfect voor zij die van rust en ontspanning houden. U kunt er zwemmen en in de avond kunt u gezellig een drankje doen aan de bar of naar een restaurant. In de nacht wordt het strand omgetoverd tot een feeststrand.

Patong Beach
Patong Beach is het grootste en populairste strand te vinden op Phuket. Patong Beach bestaat uit een brede kustlijn met zacht witte zand en heerlijk warm zeewater. Ook kunt u er massages krijgen op het strand. Er is op loopafstand genoeg accommodatie te vinden. Dit geldt ook voor restaurants en winkels. U bent dus van alles voorzien in de buurt van Patong Beach. Ook heerst er een bruisende nachtleven in deze omgeving.

Kata Beach
Dit strand in het zuiden van Phuket is veel rustiger dan Patong Beach en er heerst een erg ontspannen sfeer. Het strand wordt gekenmerkt door de vele palmbomen, het helder blauwe zeewater en een mooi landschap. Er zijn geen grote hotels of winkelcentra die het zicht verstoren. De golven op het strand kunnen krachtig zijn, waardoor het ook een geweldige plek is om te surfen. Op Kata Beach is het niet zo druk vergeleken met de andere stranden in Thailand. Er is dus de mogelijkheid om er lekker te ontspannen.

Terug naar de algemene Vakantie Thailand Reizen pagina.


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.