Vliegticket Laos Vliegen

Vliegticket Laos en Vliegen

Hier vindt u meer informatie over een vliegticket Laos en het vliegen naar en binnen Laos.

Vliegticket Laos
Adventures Globe kan voor u diverse vliegtickets Laos aanbieden, zowel internationale vliegtickets alsook nationale vliegtickets. Kijk bij vliegtickets bovenaan onze site voor aanbiedingen voor een vliegticket Laos of neem contact met ons op.

Vliegen Laos
Vanuit Europa zijn er nog geen rechtstreekse vluchten naar Laos. Wel kunt u dagelijks vliegen vanuit Bangkok met Thai Airways en Bangkok Airways. Verder zijn er vluchten vanuit Hanoi, Kuala Lumpur, Phnom Penh, Siem Reap (Cambodja), Chiang Mai (Thailand) en Kunming (China). Voor binnenlandse vluchten is er de nationale luchtvaartmaatschappij, Lao Airlines.

Invoer/Uitvoer Laos
In Laos mag u kleine hoeveelheden tabak en alcohol invoeren. Het is echter streng verboden om drugs en pornografisch materiaal in- of uit te voeren. Het is streng verboden antiek en Boeddhabeelden mee te nemen. Er geldt een uitvoerverbod voor souvenirs gemaakt van beschermde dieren of planten. Invoer naar Nederland van namaak artikelen als dvd’s, parfum, spijkerbroeken, zonnebrillen en horloges is doorgaans verboden. Bij kleine hoeveelheden ziet de douane het echter meestal door de vingers.

Handbagage Laos
Er gelden voor alle vliegtuigpassagiers regels ten aanzien van wat meegenomen mag worden in de handbagage, laat u goed informeren bij aanschaf van uw vliegticket Laos. De regels gelden voor vloeistoffen als water en drankjes voor consumptie, maar ook voor toiletartikelen zoals tandpasta, scheerschuim, haargel en andere pasta's, gels, lotions en de inhoud van spuitbussen. De vloeistoffen, gels en spuitbussen in de handbagage mogen alleen in kleine hoeveelheden van maximaal 100 ml per stuk én in een aparte plastic zak met een inhoud van niet meer dan 1 liter worden meegenomen. Deze regels gelden voor alle passagiers die vertrekken van, of overstappen op, een vliegveld in de Europese Unie en ook voor de meeste landen buiten de Europese Unie. Bij de handbagagecontrole moeten de vloeistoffen apart worden aangeboden in een gesloten doorzichtige plastic zak.

Hieronder volgen de regels voor vloeistoffen in de handbagage:
1. vloeistoffen, gels, lotions alleen in verpakkingen van niet meer dan 100 milliliter
2. de verpakkingen mogen alleen worden meegenomen in een doorzichtige plastic zak
3. per persoon mag één doorzichtige plastic zak worden meegenomen
4. de doorzichtige plastic zak mag niet groter zijn dan 1 liter en moet hersluitbaar zijn
5. de vloeistoffen in de plasic zak moeten apart worden aangeboden bij de handbagagecontrole

Er zijn twee uitzonderingen:

1. babyvoeding en medicijnen die men tijdens de vlucht nodig heeft
2. taxfree aankopen van vloeistoffen of gels, gedaan aan boord van een vliegtuig of op luchthavens ná de ticket- en/of paspoortcontrole, deze worden verpakt in een aparte en verzegelde plastic zak en mogen er pas op de eindbestemming worden uitgehaald.

Terug naar de algemene Vakantie Laos Reizen pagina.


© 2020 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.