Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Syrena Cruise Halong Bay

Syrena Cruise Halong Bay


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Houdt u er rekening mee dat u verplicht bent om de hotelnaam, adres en telefoonnummer in Hanoi te vermelden aan ons van tevoren, indien u bij ons de pick-up service van de trasfer bus boekt. Cruise route en planning onder voorbehoud van het weer en operaties omstandigheden.

Houdt u er rekening mee dat een geavanceerde registratie is vereist met volledige naam, geboortedatum, nationaliteit, paspoortnummer, visa vervaldatum voor alle passagiers. Een geldig paspoort is vereist bij de check-in aan boord. Kinderen waarvan de reizen documenten paspoort ouders worden aangesloten moeten reizen met de ouder te zijn. 

All inclusive pakket zal beginnen tijdens de lunch en zal eindigen na het ontbijt op de dag van vertrek en is inclusief:

- Welkom drankjes
- Accommodatie
- Engels sprekende tourguide
- Maaltijden zoals programma (ontbijt, lunch en diner)
- Aan boord verzekering
- Belasting en service fee

Exclusief:

- Drankje: limonade, alcohol
- Tips
- Transfer van en naar het hotel

De luxe Syrena 5 sterren Cruise laat u op een ontspannen manier kennismaken met het indrukwekkende Unesco Werelderfgoed van Halong Bay. Tijdens de cruise kunt u de de prachtige kalkstenen rotsformaties, grotten, flora en fauna bewonderen die voorbij glijden. Aan boord van de Syrena geniet u van de uitstekende faciliteiten en een heerlijke hut tijdens deze Halong Bay Luxe Cruise Vietnam.


Prijs v.a. € 125,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Vietnam


Syrena Halong Bay Luxe Cruise Vietnam

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Halong Bay Luxe Cruise Vietnam onderdeel van uw Vietnam vakantie. U kunt deze Vietnam reis ook combineren met andere Vietnam reizen of Vietnam bouwstenen uit ons Vietnam reizen aanbod.

Dag 1: Vertrek Syrena Halong Bay Luxe Cruise Vietnam

11.45: We gaan aan boord van de Syrena Halong Bay Luxe Cruise Vietnam.
12.15: Check in, waarna we genieten van een welkomstdrankje en de cruise briefing krijgen.
13.00: Tijdens de lunch genieten we van de fascinerende rotsformaties in de prachtige Tu Long Bay en varen we naar het drijvend Vung Vieng vissersdorpje.
14.30: Aankomst in het Vung Vieng drijvende vissersdorp. We bezoeken dit vissersdorp voor een uur en zien hier de traditioneel geweven boten en hoe de lokale bevolking leeft. We varen langs de drijvende huizen van 65 gezinnen, een drijvende school en bekijken het drijvende informatiecentrum.
15.30: We gaan terug aan boord en varen verder naar Titop Island. Voetreflexologie en massages zijn beschikbaar op de boot.
15.45: Aankomst in Titop eiland waar gekozen kan worden uit twee programma 's. De eerste optie, het standaard programma, is een bezoek aan Titop Island waar u kunt  genieten van zwemmen, relaxen op het strand of het beklimmen van de rotstrappen naar de top van het eiland om mooie foto 's te maken. We besteden ongeveer 45 minuten op dit eiland. De tweede optie is een 45 minuten durend kajak programma naar de nabijgelegen Luon Cave en omliggende wateren, tegen een meerprijs. Water en handdoeken zijn inbegrepen.
17.15: Terug naar de boot waar een kookdemonstratie wordt gegeven op het zonnedek en waar u wijn kunt proeven.
19.15: Diner wordt geserveerd met een verscheidenheid aan Vietnamese Fusion gerechten.
20.30: De avond activiteiten zijn onder meer een film in de filmzaal, bord-of kaartspellen of u kunt meedoen met het vissen op inktvis met onze crew. Voetreflexologie en massages zijn ook weer beschikbaar.
21.00: Happy hour! Koop één drankje en krijg er één gratis (exclusief wijn). We cruisen naar onze nachtelijke ankerplaats nabij de Trong grot. Einde van het programma van de eerste dag van deze Halong Bay Luxe Cruise Vietnam.

Dag 2: Aankomst Syrena Halong Bay Luxe Cruise Vietnam

06.00: We genieten van koffie, thee en gebak dat geserveerd wordt in de eetkamer.
07.00: U kunt deelnemen aan een Tai Chi instructie op het zonneterras voor 30 min.
07.45: U kunt deelnemen aan een uitstapje naar de Surprise grot voor een tour van ongeveer 45 minuten
08.45: Bij terugkomst op de boot heeft u tijd om zich te verfrissen en uit te checken uit de hut. De bagage wordt door het personeel verzameld en voor u naar de pier gebracht bij aankomst. We cruisen nu richting de Syrena pier.
09.30: We genieten van een heerlijk ontbijt buffet of vast menu dat geserveerd wordt in de eetkamer. Vereffening van de rekeningen na het ontbijt.
10.00: U kunt ontspannen op het zonneterras of eetkamer en genieten van het prachtige Halong Bay natuur landschap.
11.00: Aankomst bij de Syrena pier.

U kunt deze Luxe Cruise verlengen of aanvullen met andere Vietnam bouwstenen of reizen.

Bezoek de algemene Rondreis Vietnam Reis of Individuele Rondreis Vietnam Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Syrena Cruise Halong Bay

Syrena Cruise Halong Bay Syrena Cruise Halong Bay Syrena Cruise Halong Bay Syrena Cruise Halong Bay Syrena Cruise Halong Bay


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 125,00 p.p.

  • Land Vietnam
    Vertrek locatie: Halong Bay
  • Begin datum:
  • Eind datum (2 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2020 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.