Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Fietsvakantie Angkor Wat

Fietsvakantie Angkor Wat


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Deze bouwsteen fietsvakantie Angkor Wat op basis van volpension, is uitstekend te combineren met een geplande vakantie in Cambodja, Vietnam, Thailand of Laos. U bezoekt alle belangrijke tempels, fietst langs bijzondere plaatsen en ervaart de locale bevolking rond het UNESCO werelderfgoed Angkor Wat. Hoogtepunten als Angkor Thom, Bayon, Royal Enclosure, het Terras van de Olifanten, het Terras van de Lepra Koning, Srah Srang, Pre Rup en Ta Phrom komen allemaal aan bod. Deze Angkor fietsvakantie wordt afgesloten met een bezoek aan de bijzondere Banteay Srey en Banteay Samre tempels.


Prijs v.a. € 219,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Cambodja


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden.

Dag1: Siem Reap (-/L/D)

U wordt opgehaald van het vliegveld of u hotel in Siem Reap voor uw fietsreis Angkor. U wordt gebracht naar de Unesco World Heritage, Angkor. U start bij de heilige Ta Prohm tempel, onder de wortels van Banyan, reusachtige bomen die meer dan honderd jaar oud kunnen worden. Ta Prohm is ook beroemd door de film Tomb Raider met in de hoofdrol Angelina Jolie. U bezoekt daarna Kravan Prasat met zijn unieke stenen sculpturen, Srah Srang - de koninklijke baden die werden gebruikt voor rituele baden, Banteay Kdei omringd door vier concentrische muren en eindigd met Thommanon en de Chaosay Tevorda tempel. We sluiten de dag af met diner tijdens een traditionele Khmer dans. Overnachting in Siem Reap.

Dag 2: Siem Reap (O/L/D)

Vandaag verkennen we Angkor met de fiets. U fietst langs de jungle op verharde paden, door lokale dorpjes en komt aan bij Angkor Wat. Dit tempelcomplex met als hoogtepunt de langste ononderbroken bas-reliëf in de wereld dat de verhalen vertelt van hindoe-legendes. U bezoekt enkele van de mooiste tempels van Angkor zoals Angkor Thom, de zuidezijde, Bayon met zijn 54 torens versierd met honderden gezichten, Baphuon tempel, en de heilige Mount Meru, residentie van de goden in de Hindoe traditie. Deze Angkor fietsvakantie brengt ons langs het Olifanten terras en het terras van de Lepra Koning en we stoppen bij de nog onbekende west poort van Angkor Thom, om vanaf Bakheng heuve een romantische zonsondergang te bekijken. Daarna keert u terug naar Siem Reap voor diner en voor liefhebbers een uur voetmassage. In Siem Reap vindt u veel gezellige bars, pubs en een nacht markt. Overnachting in Siem Reap. 

Dag 3: Siem Reap (O/L/-)

Vandaag bezoeken we Banteay Srey, een tempel verfijnd houtsnijwerk en gaan verder naar Banteay Samre, bekend om de roze zandstenen muren met bas-reliëfs. Dit is de afsluiting van deze fietsvakantie Angkor Wat. Daarna wordt u naar uw hotel of het vliegveld van Siem Reap voor de voortzetting van uw Cambodja vakantie of terugvlucht.

Bezoek de algemene Rondreis Cambodja Reis of Individuele Rondreis Cambodja Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Fietsvakantie Angkor Wat

Fietsvakantie Angkor Wat Fietsvakantie Angkor Wat Fietsvakantie Angkor Wat Fietsvakantie Angkor Wat Fietsvakantie Angkor Wat


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 219,00 p.p.

  • Land Cambodja
    Vertrek locatie: Cambodja, Siem Reap
  • Begin datum:
  • Eind datum (3 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.