Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Explore Northern Vietnam Tour

Explore Northern Vietnam Tour


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Optionele tours in Hanoi:

 • Hoa Lu €49
 • Halve dag Eco tour Green tourisme Hanoi City tour €30
 • Bike tour, Bat Trang ceremic village €29
 • Bike tour, West Lake Pagoda & temple €29
 • Duong Lam Ancient village, Tay Phuong Pagoda and Son Tay citadel privé €89
 • Hanoi City tour €39
 • Culturele hoogtepunten van Hanoi €43
 • Vietnam Culinaire Tour Hanoi €30
 • Fiettocht Ninh Binh, Van Lang Natuur reservaat €50

 

Inclusief:

Tours zoals in het programma vermeld; prijs op basis van een minimale deelname van 3 personen aan het pogramma
Alle overnachtingen in goede drie- en viersterrenhotels
Vervoer per luxe airconditioned minibus, verzorging op basis van halfpension (lunch of diner) en inclusief entreegelden
Engelse reisleiding

Exclusief:

Internationale vluchten
Tipgeld
Verzekeringen
 

 

Er bevinden zich vele natuurreservaten in Noord Vietnam, waar de gebergten niet toegankelijk genoeg zijn voor massatoerisme. Daardoor is het traditionele karakter van de bergstammen goed behouden en zijn prachtige natuurgebieden behouden om ontdekt te worden.


Prijs v.a. € 419,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Vietnam


Dag 1: Hanoi – Meer van Ba Be (L/D)

In de morgen wordt u opgehaald bij uw hotel in Hanoi en vertrekken wij naar het meer van Ba Be via Thai Nguyen. Onderweg maken we een tussenstop bij het Hanoi Volkmuseum, voor een kennismaking met de rijke verzameling van culturele kenmerken van 54 etnische groepen die in Vietnam leven. Onderweg krijgt u lunch. In de namiddag arriveren we bij het meer van Ba Be.

Dag 2: Meer van Ba Be – Cao Bang (O/L/D)

Vanuit de stad Ba Be naar het meer is een tocht van ongeveer drie kilometer. Het meer is het mooiste deel van het 'Ba Be National Park'. Per motorboot varen wij over de meren voor ongeveer 4/5 uur langs de Nang Rivier. We kunnen worden afgezet op Widow Island, waar u kunt genieten van het schilderachtige uitzicht op groene parken en de lokale bevolking die op garnalen vist. U kunt de grote Puong grot met haar aparte vormgegeven stalagmieten en stalactieten bezichtigen. Het vormt een huis van duizenden vleermuizen met muren van kalksteen. Breng een bezoek aan de Dau Dang watervallen of loop over een klif met uitzicht op een oorvormige vijver, beter bekend als de Fairy Pond. Per boot komen we aan bij Cho Ra. Met de auto maken we een rondrit rondom het meer en stoppen voor een bezoek aan de vriendelijke Tay stam, in Pac Ngoi. In de namiddag rijden wij verder naar Cao Bang. Overnachting in Cao Bang.

Dag 3: Cao Bang – Ban Gioc waterval – Cao Bangk (O/L/D)

Het meest opmerkelijke hoogtepunt van de Cao Bang provincie is de Ban Gioc waterval, de grootste waterval van Vietnam. Onderweg zijn er zijn veel bezienswaardige bossen, bergen en dorpen te zien. Omdat de waterval exact op de grens ligt van Vietnam en China, is er verplicht toestemming nodig om er een bezoek aan te brengen. Er zijn weinig toeristen die de waterval ooit van dichtbij hebben gezien. Bij aankomst in Ban Gioc, kunnen we de andere kant van de Quy Son Rivier, de bron van de waterval zien. Tevens hebt u zicht op de vele Chinese gebouwen langs de kant van de rivier. Vanuit Ban Gioc reizen wij terug richting Cao Bang voor een bezoek aan de grot van Nguom Ngao. Een hoge en indrukwekkende grot van ongeveer 3 kilometer. In de middag komen we terug in Cao Bang na een tussenstop voor een bezoek aan een markt in een van de dorpen. Overnachting in Cao Bang.

Dag 4: Cao Bang – Lang Son – Halong (O/L/D)

Vanuit Cao Bang, maken we een lange tocht van ongeveer negen uur via Lang Son naar Halong stad, voor onze reis naar een Nationaal Park in Cat Ba eiland. Onderweg van Cao Bang naar Lang Son passeren wij vele oorlogsmonumenten en sporen van de Eerste Indochina Oorlog. We hebben een heerlijke lunch in Lang Son bij het Ha Nga restaurant, vlakbij de nieuwe Dong Kinh brug, met beroemde specialiteiten van eend. In Lang Son brengen we verder een bezoek aan de lokale markt van Dong Kinh, die wereldberoemd is om zijn specialiteiten van Lang Son en verschillende Vietnamese en Chinese stoffen. In de namiddag komen wij in Halong stad aan. Overnachting in Halong.

Dag 5: Halong – Cat Ba eiland– jungle trekking – Cat Ba (O/L/-)

Na een vroeg ontbijt, gaan we naar Halong pier om per priveboot een bezoek te brengen aan Halong Bay. We meren aan in een haven vlakbij de markt van Hon Gai. Geniet van de drukte in de ochtend met de vele vissersboten en handelsboten die hier samen komen voor het verkopen van seafood en vele andere goederen. Bekijk Halong en breng een bezoek aan de grotten, geniet van het zwemmen of kajakken op de mooiste plaatsen in deze Baai. Uw lunch wordt klaargemaakt door de bemanning met heerlijk vers seafood waaronder kreeft, garnalen, vis en inktvis. 's Middags bereiken we Cat Ba eiland. Na het inchecken in ons hotel trekken wij door het park van Cat Ba naar Viet Hai en per boot reizen we terug naar Cat Ba. Overnachting in Cat Ba.

Dag 6: Cat Ba eiland – Hai Phong – Hanoi (O)

Geniet van de stranden van Cat Ba tot de gids u komt ophalen en we per Express Boot vertrekken naar de haven van Hai Phong. De auto wacht op u in Hai Phong, voor de terugreis naar Hanoi waar we rond acht uur 's avonds aankomen. Van hieruit kunt u uw vakantie voortzetten.

Bezoek de algemene Rondreis Vietnam Reis of Individuele Rondreis Vietnam Hoogtepunten pagina.
 

Bekijk de fotogalerij van Explore Northern Vietnam Tour

Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour Explore Northern Vietnam Tour


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 419,00 p.p.

 • Land Vietnam
  Vertrek locatie: Myanmar, Nay Pyi Taw
 • Begin datum:
 • Eind datum (6 dagen): Kies bovenstaande datum
 • Aantal personen:

Offerte met optionele tours

© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.