Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Culturele hoogtepunten van Hanoi

Culturele hoogtepunten van Hanoi


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Houdt u van cultuur en wilt u graag iets van de Vietnamese cultuur mee krijgen tijdens uw reis in Hanoi? Dan is dit de geschikte tour voor u. Met deze "Culturele hoogtepunten van Hanoi" tour bezoeken wij verschillende musea en centrums. Ook krijgt u de gelegenheid om kennis te maken met de lokale bewoners en nog veel meer.


Prijs v.a. € 43,00 p.p.

Reis categorie

Type: Excursies
Land: Vietnam


Culturele hoogtepunten van Hanoi

In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald door onze gids voor een culturele tour door Hanoi. Wij beginnen deze 'Culturele hoogtepunten van Hanoi' tour met een bezoekje aan het Ho Chi Minh complex waarbij wij ook het Mausoleum (het huis op stelten), het schilderachtige One Pillar Pagoda (een historische Boeddhistische tempel) en de Quan Thanh Taoist Temple (een Taoïstische Tempel, Taoïsme is een Chinese filosofische en religieuze stroming) bezoeken. In de middag brengen wij een bezoek aan het spannende Oostelijke deel van de stad. Hier bezoeken wij historische musea en centrums zoals Hoan Kiem Lake, Ngoc Son Temple en de "The Huc" Bridge.  Vervolgens reizen wij langs de 'groene auto’s' in de oude wijk van Hanoi, een goede gelegenheid om een impressie te krijgen van de dagelijkse  hectische leven van de bewoners van Hanoi. Als laatst wonen wij het 'Water Poppentheater' bij, dit is een podiumkunst dat honderd jaar geleden uitgevonden is door de Vietnamese boeren. U krijgt hier circa 20 verhalen over de Vietnamese tradities en dagelijkse activiteiten te horen en zien.

Bezoek de algemene Rondreis Vietnam Reis of Individuele Rondreis Vietnam Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Culturele hoogtepunten van Hanoi

Culturele hoogtepunten van Hanoi Culturele hoogtepunten van Hanoi Culturele hoogtepunten van Hanoi Culturele hoogtepunten van Hanoi Culturele hoogtepunten van Hanoi


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 43,00 p.p.

  • Land Vietnam
    Vertrek locatie: Vietnam, Hanoi
  • Begin datum:
  • Eind datum (1 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.