Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor

Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Een reis van Bangkok naar het hart van het Khmer-rijk met vele hoogtepunten, waaronder het UNESCO world heritage, Angkor Wat, het historische Angkor Thom, Bayon, Ta Phrom, het Olifanten terras, het terras van de Lepra koning en Bantaey Srey. U ervaart dezelfde verrukking als ontdekkingsreiziger Henri Mouhot, wanneer u het grootse tempelcomplex van Angkor in de jungle ontdekt. Reizen is een unieke belevenis en bij Adventures Globe doet u dat op uw eigen manier! Deze reis is op basis van half pension en eenvoudig verblijf.


Prijs v.a. € 159,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Cambodja


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden.

Dag 1: Bangkok - Siem Reap (-/-/-)

We verzamelen vroeg in de ochtend, waarna u met de minibus naar Aranyapathet wordt gebracht. Na de lunch steken we de grens over en gaan vervolgens verder naar Siem Reap. Na het inchecken bij het hotel, heeft u deze dag ter vrije besteding.

Dag 2: (O/-/-)

Na het ontbijt bezoekt u de zuidpoort van Angkor Thom. Het koninklijke Angkor Thom is in de 11e eeuw gebouwd met vijf monumentale poorten en wordt omringd door een 100 meter brede gracht. In het centrum bevinden zich de belangrijkste monumenten zoals het Olifanten Terras, Baphuon, Royal Enclosure, Phimeanakas en natuurlijk Bayon als een van de belangrijkste attracties van Angkor. De toeschouwer krijgt een verpletterende indruk van de eigenaardige bochtige smalle gangen, de steile trappen en vooral de veelheid aan torens met honderden gezichten. Daarna volgt een wandeling langs het terrras van de Lepra Koning. Na de lunch vervolgt u het bezoek aan Angkor Wat en bezoeken we Phnom Bakheng waar u kunt genieten van het uitzicht op Angkor tot zonsondergang. Overnachting in Siem Reap.

Dag 3: (O/-/-)

Na het ontbijt volgt een bezoek aan Banteay Srey, een 10e eeuwse tempel gewijd aan de Hindu God Shiva. Dit is echt het juweel van de Khmer kunst, geconstrueerd uit hard roze zandsteen met perfect bewaard gebleven beeldhouwwerken. Daarna volgt een bezoek aan het Angkor Nationaal Museum. Na de lunch bezoekt u de locale markt voor een indruk van de locale producten en bevolking. Overnachting in Siem Reap.

Dag 4: (O/-/-)

Na het ontbijt vertrekken we richting de grens van Thailand. Na de oversteken van de grens is er lunch en volgt verdere transfer met de minibus naar Bangkok. Hier kunt u uw reis verder vervolgen.

Bezoek de algemene Rondreis Cambodja Reis of Individuele Rondreis Cambodja Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor

Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor Bangkok naar Siem Reap, Discover Angkor


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 159,00 p.p.

  • Land Cambodja
    Vertrek locatie: Bangkok
  • Begin datum:
  • Eind datum (4 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.