Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Angkor Heritage Deluxe

Angkor Heritage Deluxe


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Met deze zeer uitgebreide en luxe Angkor Wat reis verbijft u in een comfortabel vijfsterren hotel. Alle tours zijn privé en lunch en diner zijn inbegrepen. U ervaart dezelfde verrukking als ontdekkingsreiziger Henri Mouhot, wanneer u het grootse tempelcomplex van Angkor in de jungle ontdekt. Reizen is een unieke belevenis en bij Adventures Globe doet u dat op uw eigen manier! U bezoekt alle belangrijke tempels en gebouwen op en rond het UNESCO werelderfgoed Angkor Wat, zoals Angkor Thom, Bayon, de Royal Enclosure, het Terras van de Olifanten, het Terras van de Lepra Koning, Srah Srang, Pre Rup en Ta Phrom. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan de Banteay Srey en Banteay Samre tempels en Les Artisans d’Angkor.


Prijs v.a. € 319,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Cambodja


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden.

Dag 1: Siem Reap (-/L/D)

In de ochtend wordt u opgehaald van het vliegveld in Siem Reap, waarna transfer volgt naar het Angkor Nationaal Museum. Met behulp van moderne multimedia-technologie wordt de Gouden Era van het Khmer Koninkrijk hier tot leven gebracht. Na de lunch bezoeken we de zuid poort van Angkor Thom. Het koninklijke Angkor Thom is in de 11e eeuw gebouwd, heeft vijf monumentale poorten en wordt omringd door een 100 meter brede gracht. In het centrum bevinden zich de belangrijkste monumenten zoals het Olifanten Terras, Baphuon, Royal Enclosure, Phimeanakas en natuurlijk Bayon als een van de belangrijkste attracties van Angkor. De toeschouwer krijgt een verpletterende indruk van de eigenaardige bochtige smalle gangen, de steile trappen en vooral de veelheid aan torens met ongeveer honderden gezichten. Daarna volgt een wandeling langs het terrras van de Lepra Koning. Tegen de avond kunt u genieten van het uitzicht op Angkor en de zon die achter de tempels zakt.

Dag 2: Siem Reap (O/L/D)

Na het ontbijt, gaat u richting het noorden van Siem Reap en onderweg bezoekt u Prasat Kravan ofwel Srah Srang, een kleine 10e eeuwse tempel bestaande uit vijf rode bakstenen torens op een gemeenschappelijk terras. Daarna bezoekt u Banteay Kdei, ook wel de 'Citadel van Kamers' genoemd. Op de weg terug bezoek u het bekende Ta Prohm en de East Mebon en Pre Rup tempel. Deze laatste twee tempels werden in de 10e eeuw gebouwd door Rajendravarman. Na de lunch, bezoekt u Angkor Wat en Phnom Bakheng tot zonsondergang.

Dag 3: Siem Reap (O/L/-)

Na het ontbijt volgt een bezoek aan Banteay Srey, een 10e eeuwse tempel gewijd aan de Hindu God Shiva. Dit is echt het juweel van de Khmer kunst, geconstrueerd uit hard roze zandsteen en perfect bewaard gebleven beeldhouwwerken. Daarna volgt een bezoek aan de Banteay Samre tempel gebouwd door Suryavarman II in de 12e eeuw. Na de lunch bezoekt u Les Arsitans d'Angkor en de lokale markt. Daarna kunt uw vakantie voortzetten of de reis vervolgen naar het Internationale vliegveld.

Bezoek de algemene Rondreis Cambodja Reis of Individuele Rondreis Cambodja Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Angkor Heritage Deluxe

Angkor Heritage Deluxe Angkor Heritage Deluxe Angkor Heritage Deluxe Angkor Heritage Deluxe


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 319,00 p.p.

  • Land Cambodja
    Vertrek locatie: Cambodja, Siem Reap
  • Begin datum:
  • Eind datum (3 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.