Blog

Chiang Rai

Een van de meest noordelijke steden van Thailand, Chiang Rai met 65.000 inwoners. Chiang Rai ligt 800 km ten noorden van Bangkok. In Chiang Rai kunnen vele verschillende bergstammen bezocht worden. Chiang Rai ligt dicht bij de gouden driehoek, waar Laos, Myanmar en Thailand samenkomen. In Chiang Rai is veel cultuur en natuur te vinden.

Activiteiten in Chiang Rai:

Klimmen
Klimmen kan in de omgeving van Chiang Rai. In de Boomerang park zijn veel locaties te vinden. Voor elk niveau en leeftijd is er een geschikte route beschikbaar.

Fietsen
Chiang Rai kan goed verkent worden met de leuke fietstochten.  Ook kunnen de fietstochten gecombineerd worden met de Khun Kon waterval  en Wat Rong Khun

Golfen
Doordat Chiang Rai een hogere ligging heeft is het in Chiang Rai wat koeler en perfect golf weer! In Chiang Rai heb je de Waterford Valley en Santibury Country Club.

Bars
In het centrum van Chiang Rai zijn de meeste clubs en bars te vinden.  Er zijn verschillende muziekstijlen voor ieder wat wils om te genieten van de heerlijke nachtleven.

Gastronomie
In Chiang Rai kan je heerlijk eten zoals in heel Thailand. Er zijn verschillende restaurant voor traditioneel Thais of westers eten.

Markt
Laat in de avond nog spullen kopen? Dat kan! In Chiang Rai is elke dag een nachtmarkt waar van alles te koop is! Tevens is er leuke entertainment aanwezig.


Goedkoop overnachten in Chiang Rai
• La belle hotel vanaf €15,- 
• Chiang Rai Green Park Resort vanaf €14,- 

Romantisch overnachten in Chiang Rai
• Anantara Golden Triangle Elephant Camp Resort *****
• The Imperial River House Resort *****
• Manee Dheva Resort & Spa *****
 

Datum: 14/01/2024


« Terug naar het overzicht


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.