Blog

Bijzondere Huwelijksreis Krabi

Voor de avontuurlijke ‘newlyweds’ zijn er heel wat activiteiten te doen op Krabi. Zo is het onmisbaar om op Krabi te gaan duiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om mee te doen aan duikexcursies. Er bevinden zich in de regio van Krabi namelijk heel wat goede duiklocaties. Ook is het aan te raden om er te gaan klimmen. In de omgeving van Krabi zijn er ook veel klimlocaties te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het eiland Railay. De meeste locaties bestaan uit kalksteen rotsen en liggen aan zee. Dit maakt het erg mooi om te zien.

Aan de vele eetgelegenheden zal u niet ontkomen op Krabi. Er is genoeg keuze om heerlijk te eten of te daten met uw partner. Zo vindt u in het centrum van Krabi enkele bars waar u zalig kan dineren onder het genot van live spelende bands. Er wordt op het eiland vooral traditioneel Thais eten geserveerd, maar als u daar geen liefhebber van bent zijn er altijd nog restaurants te vinden met een Westerse keuken.

Een bezoek aan Railay is onmisbaar als u op Krabi bent. Het ligt dicht bij Krabi en is makkelijk bereikbaar per boot. Railey staat vooral bekend als een klein tropische paradijsje. Zoals eerder vermeld is het erg gunstig om in Railay te klimmen vanwege de unieke klimomgeving van kalkstenen kliffen. Ook staat Railay bekend om de stranden, waaronder Railay Beach. Voor meer informatie over Railay Beach verwijzen wij u door naar blog ‘De 5 beste strandlocaties van Thailand’.

Vanaf Krabi is het makkelijk om deel te nemen aan een eilandhopping. Vanaf Krabi vertrekken er namelijk veerboten naar verschillende populaire eilanden in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Phi Phi eilanden, Koh Lanta en Phuket.

 

Krabi heeft dus een diverse aanbod om een huwelijksreis succesvol en plezierig te laten verlopen.

 

Datum: 14/01/2024


« Terug naar het overzicht


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.