Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Charming Phan Thiet

Charming Phan Thiet


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Optionele tours Hoi An:

 • Fietstocht & in de keuken van Hoi An €75
 • Vietnamees koken in de keuken van Hoi An €37

Optionele tours in Can Tho:

 • Vinh Trang Pagoda €25

 

Optionele tours in Ho Chi Minh City:

 • Ho Chi Minh City tour €35
 • Cu Chi Tunnels €28

 

Optionele tours in Hanoi:

 • Hoa Lu €49
 • Halve dag Eco tour Green tourisme Hanoi City tour €30
 • Bike tour, Bat Trang ceremic village €29
 • Bike tour, West Lake Pagoda & temple €29
 • Duong Lam Ancient village, Tay Phuong Pagoda and Son Tay citadel privé €89
 • Hanoi City tour €39
 • Culturele hoogtepunten van Hanoi €43
 • Vietnam Culinaire Tour Hanoi €30
 • Fiettocht Ninh Binh, Van Lang Natuur reservaat €50

 

Ontdek Vietnam in 21 dagen. Bezoek de drijvende markt, overnacht in een nachttrein en verken Hue City met een fietstaxi. Enthousiast geworden? Lees snel wat u nog meer te wachten staat tijdens deze Vietnam rondreis.


Prijs v.a. € 950,00 p.p.

Reis categorie

Type: Rondreizen
Land: Vietnam


Charming Phan Thiet

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op uw verzoek kunnen we natuurlijk een passende nationale of internationale vlucht aanbieden. Maak deze Vietnam reis onderdeel van uw Azië vakantie. U kunt deze Vietnam Rondreis ook combineren met andere Azië reizen uit ons Azië reizen aanbod.

Dag 1: Vertrek met de lijndienst of chartervlucht naar Vietnam.
Vandaag vertrekt u naar het charmante Vietnam. Er kan vanaf diverse luchthavens worden vertrokken wanneer u naar Ho Chi Minh City wilt afreizen en u bent vrij om een eigen internationale vlucht in te kopen als u dit wenst. In dat geval heeft u de vrijheid om eerder naar Vietnam te reizen voordat de reis of tour begint. Adventures Globe kan u adviseren omtrent rechtstreekse vluchten en vluchten met een tussenstop. We hebben tevens diverse excursies waarmee u Ho Chi Minh City en omgeving kunt leren kennen.

Dag 2: Aankomst Ho Chi Minh City
U komt aan in de bruisende stad in het tropische zuiden van Vietnam, Ho Chi Minh City. Bij aankomst wordt u opgewacht door de chauffeur en gaan we direct op weg naar het hotel. Na check-in heeft u de rest van de dag vrij om bij te komen van uw lange vliegreis en u kunt hierbij alvast beginnen met het leren kennen van de mooie stad Ho Chi Minh City.

Dag 3: Ho Chi Minh City – Cu Chi Tunnels  (O/-/-) 
Vandaag zal het programma van uw charming Phan Thiet reis starten. In de ochtend vertrekken wij naar de Cu Chi Tunnels. Dit is een van de weinige tunnel monumenten die na de oorlog in Vietnam over zijn gebleven. Deze ondergrondse tunnels zijn met de hand gegraven, 200 km lang en bewoond door de krachten van de Vietnamese guerrilla. Tijdens deze 'Cu Chi tunnels van Ho Chi Minh City' excursie geeft onze gids een inleiding over de tunnels, tenttoonstelling en oude wapens. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf in deze tunnels te kruipen om het echte gevoel van de oorlog te ervaren. Cu Chi staat symbool voor de vindingrijkheid, betrouwbaarheid, vastberadenheid en het harde werken van de Vietnamese bevolking. We sluiten de tour af met een heerlijke kopje thee en cassave. U heeft de rest van de dag vrij te besteden om de stad verder te ontdekken.

Dag 4: Ho Chi Minh City – Can Tho/Mekong Delta (O/-/-) 
In de middag vertrekken we naar de grootste stad van de Mekong Delta, Can Tho. De stad staat bekend om zijn drijvende markten en eindeloze waterwegen. U heeft de rest van de dag vrij om de stad te verkennen. U kunt ook deelnemen aan een optionele tour om de authentieke Mekong Delta in Can Tho te beleven. De Mekong Delta is een riviergebied in het zuidwesten van Vietnam en een zeer populaire attractie voor toeristen. De delta bestaat uit honderden kleine waterwegen en diverse grote rivieren. Per speedboot verkent u de authentieke regio van de Mekong Delta en onderweg komt u langs vele interessante culturele stops.

Dag 5: Can Tho – Drijvende markt (O/-/-) 
In de ochtend maakt u een boottocht over de Mekong River om de bruisende en drijvende Cai Rang markt te bezoeken, waar lokale boeren hun producten uitwisselen. Geniet van het ritje in de boot en leer over een van de meest populaire rijstproducten van Vietnam. In de middag bezoeken we het grootste klooster van de Mekong regio, Phuong Nam Zen, en heeft u de gelegenheid om het heerlijke fruit te proeven in de fruittuin van Ba Cong. We eindigen de dag met een bezoek aan een oud huis, genaamd Binh Thuy’s. Het huis is gebouwd in 1870 en gevuld met eigenschappen die landelijke gebieden vertegenwoordigen in de Mekong Delta regio in de 20e eeuw. Binh Thuy’s is bekend van vele films, zoals "The Silt Ways," "The Bac Lieu Mandarin's Son" en "The lover" van de Franse regisseur J. Annaud.

Dag 6: Can Tho – My Tho - Ho Chi Minh City (O/-/-) 
Vandaag zullen wij vanaf Can Tho met de boot terugvaren naar de bruisende stad, Ho Chi Minh City. Voordat wij vertrekken, genieten we eerst nog van een boottocht naar de Thoi Son-eilanden. Hier bewonderen we de prachtige lokale huizen en mogen we de beste vruchten in de tuin proeven.  

Dag 7: Ho Chi Minh City – Trein Naar Phan Thiet (O/-/-) 
In de ochtend vertrekken we met een gids richting het Saigon treinstation, waarnaar we per trein de rondreis voortzetten naar het aantrekkelijke Phan Thiet. Deze 4-uur durende treinreis brengt u langs de schilderachtige kust van Zuid-Vietnam. De stranden van Phan Thiet worden door de bevolking ook wel beschreven als ‘te midden van een kokospalmenbos’ en is zeker iets om naar uit te kijken. Bij aankomst wordt u opgewacht door de gids en gaan we direct op weg naar het hotel.

Dag 8: Phan Thiet (O/-/-) 
Er is deze dagen geen gepland programma, maar Phan Thiet heeft zeker veel moois te bieden. U kunt gaan wandelen naast bijzondere rotsformaties, leren koken van een lokale chef of het heerlijke strand van het charmante Phan Thiet ontdekken. Waarbij Mui Ne een van de mooiste stranden in Vietnam is. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor interessante excursies.

Dag 9: Phan Thiet (O/-/-) 
Vandaag heeft u de hele dag vrij om op eigen gelegenheid Phan Thiet te verkennen. Er is ook een mogelijkheid voor het boeken van een optionele tour.

Dag 10: Phan Thiet (O/-/-) 
Vandaag heeft u de hele dag vrij om op eigen gelegenheid Phan Thiet te verkennen. Er is ook een  mogelijkheid voor het boeken van een optionele tour.

Dag 11: Phan Thiet (O/-/-) 
Vandaag heeft u de hele dag vrij om op eigen gelegenheid Phan Thiet te verkennen. Er is ook een mogelijkheid voor het boeken van een optionele tour.

Dag 12: Phan Thiet (O/-/-) 
Vandaag heeft u de hele dag vrij om op eigen gelegenheid Phan Thiet te verkennen. Er is ook een mogelijkheid voor het boeken van een optionele tour.

Dag 13: Phan Thiet (O/-/-) 
Vandaag heeft u een hele dag vrij om op eigen gelegenheid Phan Thiet te verkennen. Er is ook een mogelijkheid voor het boeken van een optionele tour.

Dag 14: Phan Thiet - Hue (O/-/-) 
Na het ontbijt wordt opgehaald van uw hotel in Phan Thiet om vervolgens per trein naar het Hue te reizen

Dag 15: Hue (O/-/-) 
Bij aankomst in Hue wordt u opgewacht door de gids en gaan we direct op weg naar het hotel. U heeft vandaag de kans om deze mooie stad te gaan verkennen. Hue wordt ook wel de keizerlijke hoofdstad van Vietnam genoemd en is de uitgelezen plaats voor geschiedenis liefhebbers. U kunt de prachtige Citadel bezoeken, de mysterieuze tombes ontdekken of een boottochtje over de Parfum rivier maken.

Dag 16: Hue – Vlucht Naar Hanoi (O/-/-) 
Na het ontbijt zullen wij onze reis voortzetten per vliegtuig naar Hanoi.

Dag 17: Hanoi – Ha Long Bay cruise (O/L/D) 
In de ochtend vervolgen wij onze Vietnam rondreis. U wordt opgehaald door de gids en we rijden via de Red River Delta naar Ha Long Bay. Hier kunt u het lokale landbouwleven ervaren, dorpen verkennen en de prachtige landschappen bewonderen. Onderweg zullen wij stoppen voor een heerlijk verkoelend drankje.

Aangekomen in Ha Long gaat u aan boord van de ‘Ha Long Junk’, beter bekend als het bekendste zeilboot van Vietnam, waar een heerlijke zeevruchtenlunch u staat op te wachten. U geniet van de lunch terwijl de zeilboot rond honderden prachtige kalksteenformaties rond smaragdgroen water vaart. Na de lunch heeft u de kans om de prachtige kalkstenen grotten rond de baai te verkennen, zoals de  'Sung Sot' Amazing Cave. In de avond zorgen wij dat u kunt genieten van een heerlijk zeevruchten diner.

Dag 18: Ha Long Bay – Hanoi (O/L/-) 
Geniet vandaag van uw vrije tijd aan boord. Vaar langs de mooiste delen van Ha Long Bay, door de Burning Incense rock, de Fighting Cocks rock en andere symbolische rotsen van de baai. U krijgt een heerlijk ontbijt en lunch aan boord. Na de lunch verlaten we helaas de ‘Ha Long Junk’ en keren we terug naar het hotel in Hanoi.

Dag 19 & 20: Hanoi (O/-/-) 
Vandaag kunt u beginnen met het ontdekken van de hoofdstad van Vietnam, of deelnemen aan een van de optionele excursies.

Dag 21: Hanoi –Vertrek (O/-/-) 
Na het ontbijt geniet u van een laatste dag vakantie waarna de transfer volgt naar het vliegveld voor voortzetting van uw vakantie of terugvlucht naar huis. Afhankelijk van de vluchtkeuze kan het nog een dag langer duren voordat u thuis aankomt. Ook kunt u hier uw charming Phan Thiet reis verlengen of uw Vietnam rondreis hier voortzetten met andere Vietnam bouwstenen uit het Vietnam reizen aanbod.

Optionele tours:

- Culturele hoogtepunten van Hanoi (1 dag), €43,00 p.p.
- Vietnam culinaire tour Hanoi (1 dag), €30,00 p.p.
- Ontdek de Royal City van Hue (1 dag), €41,00 p.p.
- Fietstour langs het platteland van Hue (1 dag), €20,00 p.p.
- In de keuken van Hoi An (1 dag), €37,00 p.p.
- Cham eilanden excursie Hoi An (1 dag), €33,00 p.p.

Bekijk de fotogalerij van Charming Phan Thiet

Charming Phan Thiet Charming Phan Thiet Charming Phan Thiet Charming Phan Thiet Charming Phan Thiet Charming Phan Thiet Charming Phan Thiet


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 950,00 p.p.

 • Land Vietnam
  Vertrek locatie: Vietnam, Ho Chi Minh
 • Begin datum:
 • Eind datum (21 dagen): Kies bovenstaande datum
 • Aantal personen:

Offerte met optionele tours

© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.