Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Kanchanaburi Adventure en tijgertempel

Kanchanaburi Adventure en tijgertempel


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Deze 2 daagse tour naar Kanchanaburi vertrekt vanuit Bangkok en laat u de hoogtepunten van Kanchanaburi zien. U ziet de brug over de river Kwai, bezoekt het oorlogsmuseum, bekijkt watervallen en verblijft in een Raft House. Dit is een prachtige 2 daagse excursie ter aanvulling op uw Thailand vakantie.


Prijs v.a. € 75,00 p.p.

Reis categorie

Type: Excursies
Land: Thailand


Dag 1: Bangkok - Kanchanaburi
We vertrekken vanaf het hotel in Bangkok en rijden voor dit uitstapje van uw Thailand vakantie naar Kanchanaburi. We brengen een bezoek aan de begraafplaatsen van de Tweede Wereldoorlog en ook kunt u hier het Jeath oorlogsmuseum bezichtigen. Dan bezoeken we de beruchte 'Bridge over the River Kwai'. We reizen door naar de Sai Yok Noi Waterval waar u een duik kunt nemen en waar we genieten van de lunch. Daarna bezoeken we de Hellfire Pass. De Hellfire Pass Memorial is gewijd aan geallieerde krijgsgevangenen en de Aziatische dwangarbeiders die stierven tijdens de bouw van de Birma - Thailand spoorlijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. We reizen door naar het olifantenkamp Somnuk en overnachten op een echt drijvend vlot. Een kamer met een ventilator is standaard inbegrepen.

Dag 2: Kanchanaburi - Bangkok
We genieten van een rustig ontbijt in het resort en vertrekken daarna voor een jungletocht met de olifant en bamboe rafting op de rivier Kwai Noi. Na de lunch vertrekken we richting het treinstation en bezoeken we de 'Death Railway', waar u ook een rit met de trein kunt maken. We reizen terug naar Bangkok waar u uw Thailand vakantie kunt voortzetten.

Optionele tour:

tijgertempel € 25

Bekijk de fotogalerij van Kanchanaburi Adventure en tijgertempelGegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 75,00 p.p.

  • Land Thailand
    Vertrek locatie: Bangkok
  • Begin datum:
  • Eind datum (2 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.