Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew

Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


In Bangkok zijn er veel unieke tempels te vinden. Uw bezoek aan Bangkok is niet compleet zonder minstens twee tempels te bezoeken. Daarom bieden wij u een tour aan naar twee interessante en prachtige tempels. De Wat Pho en de Wat Phra Kaew. U zult versteld staan van alle mooie kleuren en beelden die u ziet. Het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten.


Prijs v.a. € 28,00 p.p.

Reis categorie

Type: Excursies
Land: Thailand


Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew

Tijdens deze Tempels Tour in Bangkok gaat u langs twee van de meest bekende en mooiste tempels van de stad. Hierbij krijgt u informatie over de verschillende tempels en de beelden die er te zien zijn. Tijdens de bezichtigingen krijgt u verhalen te horen over de geschiedenis. Allereerst vertrekt u in de ochtend naar de Wat Pho, dit is een boeddhistische tempel. De Wat Pho staat ook bekend als de tempel van de liggende Boeddha. De Wat Pho is met haar  80.000 vierkante meter de grootste en de oudste tempel dat in Bangkok te vinden is. In de Wat Pho vindt u meer dan duizend verschillende Boeddha vertoningen. Daarna vertrekt u naar de Wat Phra Kaew, de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha. Deze tempel is te vinden in het centrum van Bangkok. Er is een 66 cm lange Smaragdgroene Boeddha te zien, ook wel Emerald Buddha genoemd. Opvallend is dat de Boeddha niet van smaragd is gemaakt, maar van jade.  Ook al is de Smaragden Boeddha maar 66 cm, is het beeld een erg belangrijke symbool voor de Thaise bevolking. Tijdens deze tour leert u dus over de geschiedenis van deze twee indrukwekkende tempels. Voor de fotoliefhebbers zijn dit de perfecte plekken om prachtige foto’s te kunnen schieten.

Bekijk de fotogalerij van Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew

Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew Tempels Tour Bangkok Wat Pho en Wat Phra Kaew


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 28,00 p.p.

  • Land Thailand
    Vertrek locatie: Bangkok
  • Begin datum:
  • Eind datum (1 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.