Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Vang Vieng Reis

Vang Vieng Reis


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Deze Vang Vieng Reis op budget gaat vanuit Bangkok via de Laos hoofdstad Vientiane naar het prachtige Vang Vieng. Vang Vieng is een klein stadje dat is omgeven door prachtige natuur en een fantastisch berglandschap. Het backpackers stadje is uitgegroeid tot een echte Laos bezienswaardigheid. Overal om u heen ziet u de natuurlijke schoonheid die Vang Vieng te bieden heeft.


Prijs v.a. € 229,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: LaosThailand


Reizen naar Laos - Vang Vieng Reis

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Laos bouwsteen onderdeel van uw Laos vakantie. U kunt deze Laos reis ook combineren met andere Laos reizen uit ons Laos reizen aanbod.

Dag 1: Bangkok - Vang Vieng (-/-/-)

In de avond vertrek uit Bangkok, Khao San Road en we reizen naar Laos in een geairconditioneerde bus gedurende de nacht.

Dag 2: Bangkok - Vang Vieng (-/-/D)

Vandaag komen we aan in de Laos hoofdstad Vientiane, waar we overstappen op een minibus naar het Vang Vieng busstation. In de namiddag bereiken we het stadje Vang Vieng, dat omgeven wordt door een schitterend landschap en prachtige natuur. U kunt alvast op eigen gelegenheid de stad en omgeving verkennen. Voor de avond staat er een diner op het programma in de Smile Bar Vang Vieng.

Dag 3: Vang Vieng (-/-/-)

Vandaag vervolgt deze Vang Vieng Reis met een trekking door Vang Vieng (incl. lunch). Tijdens de trekking worden verschillende mysterieuze grotten bezocht en een authenthiek Hmong dorpje. De prachtige natuur wordt gecombineerd met het lokale plattelandsleven. Als alternatief voor de trekking kunt u ook deelnemen aan een tour waarbij de lokale markt wordt bezocht gecombineerd met een verblijf in de Blue Lagoon (excl. lunch). Hier kunt u een duik nemen in het azuurblauwe water van dit kleine riviertje. We bezoeken tevens de naast gelegen Tham Phu Kham Cave, waarin een Buddha staat in de natuurlijke schijnwerper van zonlicht dat door de grot naar binnen schijnt.

Dag 4: Vang Vieng - Vientiane (-/-/-)

We verlaten Vang Vieng en keren terug naar de Laos hoofdstad Vientiane. Vientiane is een nog zeer jonge hoofdstad vergeleken met de meeste hoofdsteden die er op de wereld zijn en is pas sinds 1975 de hoofdstad van Laos. Toch is Vientiane de grootste stad van het land en zijn er veel Laos bezienswaardigheden te bewonderen in deze jonge hoofdstad. Net als de meeste steden in Laos zult u hier een dorpsachtig en laid-backsfeer ervaren.

Dag 5: Vientiane (-/-/-)

U geniet van een laatste dag in Vientiane. Daarna kunt u uw vakantie elders voortzetten of de reis vervolgen naar het nationale of internationale vliegveld. U kunt uw deze Vang Vieng Reis ook uitbreiden met andere onderdelen uit onze reizen naar Laos aanbod of ons totale reizen aanbod.

Inclusief
• Transport van Khao San Road in Bangkok naar Vang Vieng
• Accommodatie: Guesthouse
• Diner op dag 2
• Excursies volgens het programma
• Prijs vanaf 2 personen

Exclusief:
• Visum voor Laos
• Overige maaltijden

Bezoek de algemene rondreis Laos reis of individuele rondreis Laos hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Vang Vieng Reis

Vang Vieng Reis Vang Vieng Reis Vang Vieng Reis


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 229,00 p.p.

  • Land LaosThailand
    Vertrek locatie: Bangkok
  • Begin datum:
  • Eind datum (5 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2023 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.