Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Phnom Penh naar Angkor Highlights

Phnom Penh naar Angkor Highlights


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Met deze volledig verzorgde reis ontdekt u enkele historische, culturele en natuurlijke bezienswaardigheden van Cambodja. Dit pakket is prima te koppelen aan een ander reispakket. Deze reis brengt u van de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh naar de beroemde UNESCO World Heritage Angkor Wat. U maakt een boottocht naar Tonle Sap, de levensader van het vroegere Khmer-rijk. U bezoekt o.a. het Tuol Sleng Genocide Museum en de Silver Pagoda in Phnom Penh. In het Angkor complex ziet u vele tempels zoals Angkor Thom, Bayon, Baphuon tempel en het Olifanten terras. U kunt genieten van een romantische zonsondergang vanaf de Bakheng heuvel in Siem Reap. Reizen door Azië zoals u dat wilt!


Prijs v.a. € 337,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Cambodja


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden.

Dag 1: Phnom Penh (-/-/D)

In Phnom Penh wordt u verwelkomd door onze Engels sprekende gids en zijn chauffeur. Phnom Penh ontleent zijn naam van de heilige berg Phnom Daun Penh. Deze hoofdstad van Cambodja wordt gekenmerkt door een mix van traditionele Khmer stijl en koloniale Franse stijl. U bezoekt het indrukwekkende en kleurrijke koninklijk paleis dat gebouwd is in 1866. Daarna bezoekt u de Silver Pagoda en de smaragden Boeddha tempel, waar veel Boeddha beelden staan gemaakt uit goud, diamant, edelstenen en zilver. U bezoekt het Onafhankelijkheidsmonument en verkent het Nationaal museum. Tot slot bezoekt u het schilderachtige Riverfront Park, waar vier rivieren elkaar kruisen. Overnachting in Phnom Penh.

Dag 2: Phnom Penh - Siem Reap (O/L/D)

Vandaag vertrek u met de ochtend vlucht van Phnom Penh naar Siem Reap. Na aankomst checkt u in bij uw hotel. U wordt opgehaald voor u een boottocht naar Tonle Sap, het grootste zoetwatermeer in Zuidoost-Azië. Dit bijzondere meer vormde de levensader voor het vroegere Khmer-rijk. Onderweg ervaart u het leven aan het water in drijvende dorpen met drijvende scholen, drijvende restaurants en zelfs drijvende ziekenhuizen. U bezoekt Puok, de originele herkomstplaats van Angkor zijde, waar u het volledige proces van de productie van zijde te zien krijgt. Van zijderupsen die knabbelen op bladeren tot en met het weven en de hoge kwaliteit zijden producten. 's Avond geniet u van een diner met Apsara, de traditionele Khmer dans waarmee een verhaal verteld wordt. Overnachting in Siem Reap.

Dag 3: Siem Reap (O/L/D)

Na het ontbijt kunt u even genieten u het bruisende straatbeeld van Siem Reap, voordat u de mooiste tempels van Angkor gaat verkennen. Na aankomst in Angkor Wat ziet u de oude hoofdstad Angkor Thom, de unieke zuidezijde Bayon Tempel met zijn 54 torens die versierd zijn met meer dan 200 gezichten. Verder bezoekt u de Baphuon tempel, het Olifanten terras en het terras van de Lepra Koning. Via de west poort van Angkor Thom gaat u naarde Bakheng heuvel om van een romantische zonsondergang te genieten. U keert terug naar het centrum van Siem Reap voor diner en u kunt genieten van een voetmassage. Voor liefhebbers is het prima vertoeven op de nachtmarkt of in een bar of pub in het centrum van Siem Reap. Overnachting in Siem Reap.

Dag 4: Siem Reap (O)

Na het ontbijt geniet u van een laatste dag in Siem Reap, waarbij u nog een keer een blik op het Angkor complex kunt werpen of nog even lekker door de straatjes van Siem Reap kunt slenteren voor wat inkopen en souvenirs. Daarna volgt de transfer voor voortzetting van uw vakantie elders in Cambodja of een ander land of terugvlucht naar huis.

Bezoek de algemene Vakantie Cambodja Reizen pagina.

Bekijk de fotogalerij van Phnom Penh naar Angkor Highlights

Phnom Penh naar Angkor Highlights Phnom Penh naar Angkor Highlights Phnom Penh naar Angkor Highlights Phnom Penh naar Angkor Highlights Phnom Penh naar Angkor Highlights Phnom Penh naar Angkor Highlights


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 337,00 p.p.

  • Land Cambodja
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (4 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.