Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Yangon Startpakket Gouden Rots

Yangon Startpakket Gouden Rots


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Inclusief:

Alle overnachtingen in goede driesterrenhotels
Verblijf in een comfortabel hote op basis van logies & ontbijt, daar waar van toepassing
Bezoek UNESCO Werelderfgoederen Shwedagon
Prachtige Sule pagoda, Chauk Htat Gyi pagoda
Bezoek aan Yangon, Bago, Gouden Rots zoals in het programma is vermeld
Vervoer per luxe airconditioned minibus met uitzondering open truck naar Ya Thae Taung, verzorging op  alle entreegelden
Engelssprekende reisleiding
Dagelijks vertrek

Exclusief:

Internationale vluchten
Tipgeld
Optionele tours
Verzekeringen

Deze speciale Myanmar reis brengt u langs de highlights rond Yangon met een privé tour.


Prijs v.a. € 345,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Myanmar


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van vier personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden.

Dag 1: Aankomst in Yangon

In de ochtend komt u aan op het internationale vliegveld van Yangon. Daar wordt u verwelkomd door onze gids. U wordt naar uw hotel gebracht. Nadat u heeft ingecheckt krijgt u een rondleiding door Yangon met een gids in een bus met airco. We beginnen in het centrum van de stad met zijn koloniale gebouwen. Daar bezoeken we de Sule-pagode. Vervolgens lopen we naar de Chauk Htat Gyi-pagode, om de reusachtige liggende Boeddha te zien. Na de lunch in een plaatselijk restaurant gaan we naar de Bogyoke Aung San-markt (vroeger heette dat de Scotts Market). Hier zijn honderden kraampjes met etenswaren, kleding, snuisterijen en edelstenen. ’s Middags gaan we naar de Shwedagon-pagode. De gouden stupa van deze pagode is het ‘hart’ van Myanmar. Er wordt gezegd, dat de pagode 2600 jaar oud is. De centrale stupa wordt omringd door tientallen weelderig versierde bouw- en beeldhouwwerken. Het is er altijd vol met Birmezen, die er komen bidden en offeren. Daarna wordt u teruggebracht naar uw hotel. Het diner is in een plaatselijk restaurant.

Dag 2:  Yangon - Bago - Gouden Rots (O/L/D)

Na het ontbijt gaan we op weg voor een lange tocht naar Kyaikhtiyo, 190 kilometer ten oosten van Yangon. Onderweg bezoeken we de Htaukkyan begraafplaats, waar geallieerden uit de Tweede Wereldoorlog begraven liggen. In Bago gaan we naar het Kyahkatwine klooster, waar monniken worden opgeleid. Na de lunch rijden we verder naar de Gouden Rotspagode. De Gouden Rots zelf is een gigantisch rotsblok, geheel bedekt met bladgoud, die wonderwel op de  rand van een afgrond in evenwicht blijft liggen. Pelgrims bewandelen het 10 kilometer lange kronkelpad door de bamboebossen of nemen een open vrachtwagen. Het is 11 kilometer heuvelopwaarts vanaf het basiskamp naar het Yathe Taung Kamp, dat halverwege de Gouden Rots ligt, ongeveer 45 minuten rijden. Het diner gebruiken we in Kyaikhtiyo, waar ook ons hotel is.
(N.B. Toeristenbussen kunnen niet verder komen dan het basiskamp Kimpun. Van Kimpun naar  het Yathe Taung kamp moet iedereen verder met een truck.)

Dag 3: Gouden Rots - Bago - Yangon (O/L/-)

Na het ontbijt in het hotel rijden we terug naar Bago, 80 kilometer ten oosten van Yangon. Bago was ooit de hoofdstad van de Mon, als ook van de tweede dynastie van Myanmar. In Bago bezoeken we de Shwethalyaung-pagode, de hoogste pagode van Myanmar. Na de lunch in een plaatselijk restaurant gaan we naar het Kanbawzathadi-paleis, de residentie van koning Bayinnaung, die de stichter is geweest van de tweede dynastie van Myanmar. Ook bezoeken we de 55 meter lange liggende Boeddha in de Shwethalyaung-pagode. Tenslotte rijden we naar Yangon, waar we ’s avonds laat een vlucht hebben naar de volgende bestemming.

2 personen vanaf 415,-

Bezoek de algemene Rondreis Myanmar Reis of Individuele Rondreis Myanmar Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Yangon Startpakket Gouden Rots

Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots Yangon Startpakket Gouden Rots


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 345,00 p.p.

  • Land Myanmar
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (3 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2019 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.