Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Yangon Bagan Mandalay Highlights

Yangon Bagan Mandalay Highlights


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Inclusief:

Alle overnachtingen in goede driesterrenhotels
Verblijf in een comfortabel hote op basis van logies & ontbijt, daar waar van toepassing
Bezoek UNESCO Werelderfgoederen Shwedagon
Prachtige Sule pagoda, Chauk Htat Gyi pagoda, Htilomonlo pagoda, Manuha Tempel, Ananda
Bezoek aan Yangon, Bagan, Mandalay, Mingun, Sagaing, Amarapura, Ava , Inle, Mandalay zoals in het programma is vermeld
Vervoer per luxe airconditioned minibus, verzorging op  alle entreegelden
Engelssprekende reisleiding
Dagelijks vertrek
Binnenlandse vluchten
Paardenkoets fee in Bagan

Exclusief:

Internationale vluchten
Tipgeld
Optionele tours
Verzekeringen

Deze vakantie reis naar Myanmar voert u van Yangon naar de tempels van Bagan, de glorie van Mandalay in weer terug. Reizen is middels een privé tour.


Prijs v.a. € 508,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Myanmar


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van vier personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden.

Dag 1: Aankomst

In de ochtend komt u aan op het internationaal vliegveld van Yangon. Daar wordt u verwelkomd en overgebracht naar uw hotel. In Yangon beginnen we met een stadswandeling, waarbij we de Sule-pagode zullen bezoeken, die meer dan 2000 jaar oud is. Vervolgens gaan we naar de Chauk Htat Gyi-pagode, om de reusachtige liggende Boeddha te zien. We vervolgen onze reis met een bezoek aan de beroemde Shwedagon-pagode. De gouden stupa is al 2600 jaar het ‘hart’ van Myanmar. Nadat we hier genoten hebben van een overweldigende zonsondergang, gaan we terug naar het hotel.

Dag 2: Yangon - Bagan (O/-/-)

Vroeg vertrek naar het Yangon vliegveld. We hebben een binnenlandse vlucht naar Nyaung U, Bagan. Na aankomst gaan we naar de Nyaung U markt, om ons te mengen onder de plaatselijke bevolking. Daarna bezoeken we de belangrijkste pagodes en tempels van Bagan, zoals de Shwezigon-pagode, de Gubyaukgyi (Wet Kyi –in) tempel, de Htilo Minlo-tempel (bekend om zijn stucwerk met reliëfpanelen) en de Thatbinnyu-tempel. Daarna wordt u naar uw hotel gebracht en kunt u even bijkomen van al dat moois. Daarna brengen we een bezoek aan wat bekend staat als Myanmar’s meest prestigieuze handwerk, een werkplaats voor lakwerk vlak bij het dorp Myingabar. U bezoekt daarna het Archaeologisch Museum. Nadat we de Damayangyi tempel (de gigantische tempel in Bagan) bezocht hebben, wordt u naar uw hotel gebracht, waar u zich kunt opfrissen. Overnachting in het hotel.

Dag 3:  Bagan - Mandalay (O/-/-)

Na het ontbijt checken we uit in het hotel. We hebben een binnenlandse vlucht naar Mandalay. De vlucht duurt ongeveer 30 minuten. We komen aan op de internationale luchthaven van Mandalay. Als eerste gaan we naar Amarapura, om de 300 jaar oude teakhouten U Bein-brug te zien, die gebouwd is in de tijd dat Amarapura nog de koninklijke hoofdstad was. Vervolgens bezoeken we de traditionele handgeweven zijde werkplaats teakhouten posten. Daarna rijden we door een afwisselend landschap van landbouw en dorpen naar Mandalay, waar u incheckt in het hotel en u even rust kunt nemen. In Mandalay bezoeken we de Mahamuni-pagode, een van de meest gewijde plekken in Myanmar. Onderweg stoppen we om te zien hoe steen bewerkt wordt en hoe goud verwerkt wordt tot bladerdunne folie. We bezoeken het Shwenandaw-paleis, ook bekend als het voormalige koninklijk paleis, dat ooit bewoond werd door koning Mindon. We bezoeken de beroemde plaatselijke markt ‘Zay-Cho’, downtown in Mandalay en maken kennis met het leven van de plaatselijke bevolking. Tenslotte gaan we omhoog de Mandalay-heuvel op, waar we interessante tempels zien, die met spiegelglas bedekt zijn. Het is een perfecte plek om de zon onder te zien gaan. We brengen u weer naar uw hotel, waar u op eigen manier de avond kunt besteden. Overnachting in het hotel.

Dag 4:  Mandalay - Yangon (O/-/-)

Na het ontbijt in het hotel brengen we u naar het vliegveld voor de binnenlandse vlucht naar Yangon. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. In Yangon bezichtigen we de Koninklijke aak, die afgemeerd ligt op een meer, hetgeen een schitterend foto-moment oplevert. Vervolgens bezoeken we de Bogyoke-markt (ook wel de Scotts-markt) met zijn honderden kraampjes met etenswaren, kleding, snuisterijen en edelstenen. Van hier wordt u naar uw hotel gebracht, waar u de avond naar eigen inzicht kunt besteden. Overnachting in het hotel.

Dag 5:  Vertrek uit Yangon (O/-/-)

Ontbijt in het hotel. U kunt uw tijd op eigen manier besteden tot we u op komen halen voor het vertrek naar een volgende bestemming.

2 personen vanaf 618,-

Bezoek de algemene Rondreis Myanmar Reis of Individuele Rondreis Myanmar Hoogtepunten pagina.

Bekijk de fotogalerij van Yangon Bagan Mandalay Highlights

Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights Yangon Bagan Mandalay Highlights


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 508,00 p.p.

  • Land Myanmar
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (5 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.