Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu

Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Deze Maleisië Duikreis te Kota Kinabalu brengt u naar de de stad Kota Kinabalu en omgeving op het eiland Borneo en eindigt in de onderwaterwereld van de Zuid-Chinese zee! De highlights die we gaan zien zijn onder andere het Kinabalu Park, de Poring Hotsprings, de Mari Mari Village, Sapi eiland en het Tunku Abdul Rahman Park. De duikreis is een mengelmoes van exotische cultuur en prachtige natuur.


Prijs v.a. € 111,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Maleisië


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende nationale of internationale vlucht aanbieden. Maak deze Maleisië reis onderdeel van uw Maleisië vakantie. U kunt deze Maleisië duikreis - Kota Kinabalu ook combineren met andere Maleisië reizen uit ons Maleisië reizen aanbod.

Dag 1: Kuala Lumpur – Kota Kinabalu (-/-/-)

U zal vandaag vetrekken voor uw vlucht naar Kota Kinabalu.

Dag 2: Kota Kinabalu  (-/-/-)

Kota Kinabalu is een stad aan zee. Het is een vrij nieuwe stad doordat het na de verwoesting, tijdens de tweede wereldoorlog, weer is opgebouwd. U zal tijdens een halve dag tour vandaag de highlights van deze stad bewonderen. Onder andere komt u bij de prachtige floating mosque, de Tun Mustapha Building en de Sabah staat moskee. Daarnaast zullen we nog een lokale markt en handarbeidwinkel bezoeken en zullen we eindigen bij het beroemde Tanjung Aru strand. Hier kunt verse kokosnootmelk proeven en genieten van de Zuid-Chinese zee.

Dag 3: Kota Kinabalu – Kinabalu Park- Poring Hot Springs – Kota Kinabalu (-/L/-)

Vandaag, tijdens de Maleisie zullen natuur en ontspaning centraal staan. Het Kinabalupark en de Por Hotsprings staan namelijk op het programma. In het Kinabalupark park bevind zich de hoogste berg met 4095 meter van Zuidoost-Azie, Mount Kinabalu. Het natuurpark is een paradijs voor vogels en de fauna is uniek in de regio. Er zijn vleesetend planten, de grootste bloem ter wereld bevind zich hier, maar ook de kleinste en de grootste orchidee van de wereld zijn hier te bewonderen. Onderweg zullen we eerst nog stoppen bij Nabalu stad waarbij we handarbeiders- en fruitmarktjes zullen kijken. Hier hebben we tevens prachtig uitzicht op de Mount Kinabalu. In het park zullen we naar een tenstoonstelling gaan kijken en bent u vrij om door dit unieke park te lopen. Ook zal u hier luchen. Nadien zullen we naar de Poring Hotsprings vertrekken. Bij aankomst heeft u een canopy walk door de jungle. U kunt hierbij de flora en fauna van het oerwoud observeren. Hierna kunt u tot rust komen in de Japanse baden gevuld met helend bronwater

Dag 4: Kota Kinabalu – Mari Mari Village – Kota Kinabalu(-/L/-)

Mari Mari Village is een authentiek doorpje dat verschillende traditionele stammen uit Borneo vertegenwoordigt.  Met de Mari Mari halve dagtour zullen we dit dorpje bezoeken. We zien verschillende huizen en we zien de leefwijzen van onder andere de Bejau-, Murut- en Dusunstam. Als lunch krijgt u hier een traditionele maaltijd. U herleeft het oude Borneo tijdens deze excursie.

Dag 5: Kota Kinabalu - Sapi Eiland – Kota Kinabalu (-/L/-)

Pulau Sapi eiland heeft een paar van de mooiste witte zandstranden, helder blauwe wateren en koraal riffen. Het is een klein eiland dat ideaal is voor snorkelen, duiken en zwemmen. Met de halve dag tour wordt u naar Sapi Eiland gebracht en kunt u beginnen met ontspannen. Optioneel zijn er op het eiland ook watersporten te vinden. Tijdens de lunch kunt u genieten van een smakelijke barbecue. 

Dag 6: Kota Kinabalu - Tunku Abdul Rahman Park - Kota Kinabalu(-/L/-)

Tijdens het duiken in het Tunku Abdul Rahman Park ervaart u een unieke beleving.  Het park is 49 km groot en bestaat uit 5 idyllische eilanden die allemaal bestaan uit witte stranden en dichte oerwouden. De heldere azuur blauwe wateren zijn perfect voor het krijgen van nieuwe duikervaringen. In de wateren zelf bevinden zich een grote verscheidenheid aan vissoorten en de oppervlakte is bedekt met verschillende kleuren prachtig koraal. In bepaalde seizoenen zijn zelfs de reusachtige, bedreigde en ongevaarlijke walvishaaien en manta rays te spotten. Vissen die wat vaker te zien zijn, zijn de voelsprietvissen, garnalen, pitvissen en steenvissen. Tijdens de halve dag duikexcursie staan twee spannende duiktochten. Optioneel kunt u er nog één extra doen!

Hiermee eindigt jammer genoeg de Maleisië duikreis - Kota Kinabalu. U kunt ervoor kiezen om uw vakantie in Maleisië te verlengen. Dit kan onder andere met onze Maleisië bouwstenen uit ons Maleisië bouwstenen aanbod. Zo kunt u zelf de prefecte Maleisië reis samenstellen.

*Geldig Scubaduik brevet vereist
- Duikuitrusting inbegrepen

Bekijk de fotogalerij van Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu

Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu Maleisië Duikreis - Kota Kinabalu


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 111,00 p.p.

  • Land Maleisië
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum:
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.