Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Maleisië Bouwsteen Taman Negara

Maleisië Bouwsteen Taman Negara


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Met deze Maleisië bouwsteen ziet u ongerepte jungle, woeste bergen, weelderige valleien en rivieren die hun weg zoeken door de Taman Negara. Dit natuurgebied wordt beschouwd als het oudste regenwoud van de wereld en is naar schatting 130 miljoen jaar oud. Deze Maleisië reis is een 'must' voor alle liefhebbers van ongerepte natuur en jungle.


Prijs v.a. € 379,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Maleisië


Maleisie Bouwsteen Taman Negara

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Maleisië bouwsteen onderdeel van uw Maleisië vakantie. U kunt deze Maleisië bouwsteen ook combineren met andere Maleisië reizen uit ons Maleisië reizen aanbod.

Dag 1: Kuala Lumpur - Taman Negara: (-/-/D)
We vertrekken met deze Maleisië bouwsteen van het hotel Crowne Plaza Mutiara richting het noordoosten van Maleisië. Rond het middaguur wordt Kuala Tembeling bereikt, waar we overstappen op een long-tail boot. Na een drie uur durende boottocht stroomopwaarts over de Tembeling rivier bereiken we Kuala Tahan, het hoofdkwartier van het 4343 vierkante km grote Nationale Park. U verblijft in een chalet van het Mutiara Taman Negara Resort. In de avond zien we een diapresentatie over het leven in het park, waarna we het park ingaan voor een nachtelijke jungle tocht.

Dag 2: Taman Negara : (O/L/D)
Na het ontbijt, volgt een wandeltocht over een van de natuurpaden in het park tot we de top van de 344 meter hoge berg Bukit Teresik bereiken. Van hieruit heeft u een fraai uitzicht over de altijd groene bossen van het park aan Gunung Tahan, met 2187 meter de hooste berg van West-Maleisië. Nu volgt een wel heel bijzondere ervaring! Via de 'Canopy Walk' verplaatst u zich door de toppen van reusachtige groene bomen, mogelijk gemaakt door een 400 meter lang systeem van hangbruggen en platforms. We vervolgen deze Maleisië reis met een spannende boottocht dwars door de stroomversnellingen van Lata Berkoh. Overnachting in het Mutiara Taman Negra Resort.

Dag 3: Taman Negara - Kuala Lumpur: (O/-/-)
Na het ontbijt keren we met de boot terug naar Kuala Tembeling. Van daaruit reizen we verder naar het hotel Crowne Plaza Mutiara in Kuala Lumpur. Aankomst om ongeveer 16.00 uur. Hier vandaan kunt u uw Maleisië vakantie vervolgen of naar de internationale luchthaven vertrekken voor de terugreis.

Bekijk de fotogalerij van Maleisië Bouwsteen Taman Negara

Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara Maleisië Bouwsteen Taman Negara


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 379,00 p.p.

  • Land Maleisië
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (3 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.