Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis

Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Deze Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis za u brengen naar Kota Kinabalu en omgeving. U bezoekt onder andere het adembenemende Kinabalu Park, de rustgevende Poring Hotsprings, u gaat cultuur snuiven in de Mari Mari Village en u zal op de laatste dag heerlijk ontspannen op het Paulu Sapi eiland.


Prijs v.a. € 111,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Maleisië


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende nationale of internationale vlucht aanbieden. Maak deze Maleisië reis onderdeel van uw Maleisië vakantie. U kunt deze Maleisië bouwsteen - Kota Kinabalu reis ook combineren met andere Maleisië reizen uit ons Maleisië reizen aanbod.

Dag 1: Kuala Lumpur – Kota Kinabalu (-/-/-)

Vanuit de bruisede hoofdstad Kuala Lumpur zal u vandaag vertrekken voor u vlucht naar het jonge Kota Kinabalu op het eiland Borneo.

Dag 2: Kota Kinabalu  (-/-/-)

Kota Kinabalu is een stad aan zee. Het is een vrij nieuwe stad doordat het na de verwoesting, tijdens de tweede wereldoorlog, weer is opgebouwd. U zal tijdens een halve dag tour vandaag de highlights van deze stad bewonderen. Onder andere komt u bij de prachtige floating mosque, de Tun Mustapha Building en de Sabah staat moskee. Daarnaast zullen we nog een lokale markt en handarbeidwinkel bezoeken en zullen we eindigen bij het beroemde Tanjung Aru strand. Hier kunt verse kokosnootmelk proeven en genieten van de Zuid-Chinese zee.

Dag 3: Kota Kinabalu – Kinabalu Park- Poring Hot Springs – Kota Kinabalu (-/L/-)

Vandaag, tijdens de Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis, zullen natuur en ontspaning centraal staan. Het Kinabalupark en de Por Hotsprings staan namelijk op het programma. In het Kinabalupark park bevind zich de hoogste berg met 4095 meter van Zuidoost-Azie, Mount Kinabalu. Het natuurpark is een paradijs voor vogels en de fauna is uniek in de regio. Er zijn vleesetend planten, de grootste bloem ter wereld bevind zich hier, maar ook de kleinste en de grootste orchidee van de wereld zijn hier te bewonderen. Onderweg zullen we eerst nog stoppen bij Nabalu stad waarbij we handarbeiders- en fruitmarktjes zullen kijken. Hier hebben we tevens prachtig uitzicht op de Mount Kinabalu. In het park zullen we naar een tenstoonstelling gaan kijken en bent u vrij om door dit unieke park te lopen. Ook zal u hier luchen. Nadien zullen we naar de Poring Hotsprings vertrekken. Bij aankomst heeft u een canopy walk door de jungle. U kunt hierbij de flora en fauna van het oerwoud observeren. Hierna kunt u tot rust komen in de Japanse baden gevuld met helend bronwater

Dag 4: Kota Kinabalu – Mari Mari Village – Kota Kinabalu(-/L/-)

Mari Mari Village is een authentiek doorpje dat verschillende traditionele stammen uit Borneo vertegenwoordigt.  Met de Mari Mari halve dagtour zullen we dit dorpje bezoeken. We zien verschillende huizen en we zien de leefwijzen van onder andere de Bejau-, Murut- en Dusunstam. Als lunch krijgt u hier een traditionele maaltijd. U herleeft het oude Borneo tijdens deze excursie.

Dag 5: Kota Kinabalu – Sapi Eiland – Kota Kinabalu (-/L/-)

Pulau Sapi eiland heeft een paar van de mooiste witte zandstranden, helder blauwe wateren en koraal riffen. Het is een klein eiland dat ideaal is voor snorkelen, duiken en zwemmen. Met de halve dag tour wordt u naar Sapi Eiland gebracht en kunt u beginnen met ontspannen. Optioneel zijn er op het eiland ook watersporten te vinden. Tijdens de lunch kunt u genieten van een smakelijke barbecue. Dit is tevens einde uw reis op Sabah. U kunt deze reis verlengen met andere Maleisië bouwstenen uit onze vakantie in Maleisië aanbod.
 

Bekijk de fotogalerij van Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis

Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis Maleisië Bouwsteen - Kota Kinabalu Reis


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 111,00 p.p.

  • Land Maleisië
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (5 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.