Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Het beste van Japan Rondreis

Het beste van Japan Rondreis


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Tijdens deze rondreis Japan bezoeken we de belangrijkste Japan bezienswaardigheden. We beginnen in de wereldstad Tokio met haar ultramoderne architectonische meesterwerken. Hier vandaan voert deze rondreis Japan naar Nikko met zijn grote tempel- en heiligdom district. De belichaming van Japan is zonder meer de Fuji-san, de berg Fuji, die zal worden bewonderd na een omweg langs het oude Kamakura, de zetel van het eerste Shogunaat in het nationale Park Fuji-Hakone. Een bijzondere ervaring is de rit met de Shinkansen Superexpress naar Hiroshima. De reis gaat verder naar het dromerige eilandje Miyajima met het beroemde Itsukushima Heiligdom, een kenmerk van de oeroude natuurverering van het Shintoïsme. De laatste etappe van onze reis voert u terug naar het oude keizerrijk in Kyoto en Nara, waar u kunt dwalen door boeddhistische tempels, Zen-kloosters en magische Japanse tuinen.


Prijs v.a. € 999,00 p.p.

Reis categorie

Type: Rondreizen
Land: Japan


Dag 1: Tokio (-/-/-)
Aankomst in de dynamische metropool Tokio en het begin van deze Rondreis Japan waarmee we de belangrijkste Japan bezienswaardigheden bezoeken. U wordt opgehaald voor een transfer naar het centraal gelegen hotel in Tokio. De rest van de dag kunt u deze immense metropool Tokio bewonderen, dat van alles te bieden heeft.

Dag 2: Tokio (O/-/-)
We gaan naar het Meiji heiligdom, waar zich het herdenkingsmonument van Keizer Meiji bevindt. Het herdenkingsmonument symboliseert de sterke verbinding van de keizerlijke familie en de Shinto, de oude natuurreligie van Japan. Vervolgens gaat u naar de Roppongi Hills Mori Tower, dit is momenteel met 238 meter het op vier na hoogste gebouw van Tokio. De Roppongi Hills Mori Tower biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de eindeloze zee van gebouwen. Tevens omvat Roppongi shopping gelegenheid, restaurants en andere toeristische attracties. We vervolgen de reis met een bezoek aan het Keizerlijke paleis. Het gebied rond het paleis bestaat uit openbare parken. U kunt een fotostop maken bij de topattractie Nijubashi, een dubbele boogbrug van steen. We maken kennis met de traditionele wijk Asakusa waar we de Sensoji of de Asakusa Kannon Tempel kunnen bewonderen. Dit boeddhistische heiligdom is gewijd aan de Godin van Genade. We sluiten af met een bezoek aan de drukke winkelstraat Nakamie-dori.

Dag 3: Tokio - Nikko - Nationale Park (O/-/-)
Op deze dag van deze Japan Rondreis heeft u de gelegenheid om Tokio verder te verkennen of kunt u een optionele volle dag tour ondernemen naar Nikko. Nikko is opgenomen als UNESCO Werelderfgoed en kent een schilderachtige schoonheid. We beginnen bij de Taiyuin Tempel waar zich indrukwekkende creaties van houtsnijwerk bevinden. We vervolgen met Tosho-gu en het mausoleum van de tokugwa shogun. In de avond gaat u weer terug naar het hotel in Tokio.

Dag 4: Tokio - Kamakura - Fuji - Hakone National Park (O/-/-)
In de ochtend vertrekken we met de bus naar Kamakura. Kamakura heeft mooie stranden en tempels en ligt dicht bij de stad Tokio. U bezoekt de Hasedera tempel en de beroemde Grote Boeddha. In de middag gaat u naar Fuji-Hakone National Park. U reist met de bus, boot of kabelbaan naar de bergen van Hakone.

Dag 5: Fuji - Hakone National Park - Okayama - Hiroshima (O/-/-)
We zetten de Rondreis Japan belangrijkste Japan Bezienswaardigheden voort met een busrit van Nationaal Park Fuji-Hakone naar Shin-Fuji. We vervolgen de 600 kilometer lange weg naar Hiroshima, waar de super snelle Shinkansen slechts een schamele 3 ½ uur voor nodig heeft. Een tussenstop in Okayama kunt u gebruiken voor een bezoek aan de Koraku-en. Het zeventiende-eeuwse plantsoen behoort tot de drie mooiste landschapstuinen van Japan. Aan het eind van de middag bereiken we Hiroshima. Gaat u ’s avonds op culinaire ontdekkingsreis, bijzonder lekker is de 'Japans pizza' in de talrijke Okonomiyaki-restaurants van de stad. Overnachting in Hiroshima.

Dag 6: Hiroshima - Miyajima - Hiroshima (O/-/-)
In Hiroshima ontkomt u niet aan het Japanse oorlogsverleden. U bezoekt de diverse oorlogsmonumenten met het Vredesmuseum en wandelt door het indrukwekkende Vredespark naar de Atoombom-Dom. Niet ver van Hiroshima ligt het heilige eiland Miyajima, dat u per tram en veerpont in een uur bereikt vanuit Hiroshima. Bij vloed wordt de beroemde poort van het Itsukushima Heiligdom in glanzend rood weerspiegeld in het water. In het begin van de avond volgt de terugreis naar het hotel in Hiroshima.

Dag 7: Hiroshima - Nara - Kyoto (O/-/-)
’s Morgens reist u per bus of trein naar Nara, de bakermat van de Japanse cultuur. Nara was in de achtste eeuw de eerste hoofdstad van Japan, van waaruit het land geregeerd werd. U verkent de diverse bezichtingingspunten te voet en kunt bij een wandeling door het Nara-Park Tam ook enkele wilde dieren waarnemen. Hoogtepunt van de dag is de 'Daibutsu', waar het grootste bronzen Boeddhabeeld ter wereld gevestigd is. Het wordt vereerd in de Todaiji Tempel, een van 's werelds grootste houten gebouwen. Bezoek ook het Kasuga heiligdom, langs welk pad duizenden stenen en bronzen lantaarnpalen de sfeer zetten. In de late namiddag vertrekt u met de bus of trein naar uw centraal gelegen hotel in Kyoto.

Dag 8: Kyoto (O/-/-)
Deze voormalige keizerstad kent een enorme rijkdom aan cultureel erfgoed en geldt als een van de interessantste steden van Oost-Azië. Vandaag ontdekken we de mooiste tempels en Zen-tuinen van Kyoto. Daartoe behoren de Ryoanji-Tempel met zijn beroemde Zen-tuinen, de aantrekkelijke plantsoen van het Gouden Paviljoen of Kinkakuji en het Nijo-slot van het Tokugawa Shogunaat, waarin u zich waant in het vroegere paleisleven. In de namiddag nodigen de talrijke winkels langs de straten Shijo en Kawaramachi uit tot winkelen of kunt u genieten van een bezoek aan de traditionele markstraat van Kyoto, de Nishiki-dori.

Dag 9: Kyoto (O/-/-)
Met het optionele excursiepakket kunt u vandaag andere belangrijke bezienswaardigheden van de oude Keizerstad ontdekken. Per bus bereiken we het Zilveren Paviljoen of Ginkakuji in het noordoosten van Kyoto. De rondwandeling over de nabijgelegen Filosofenweg geeft een voortreffelijke blik op de kersenbomen, vooral als deze in bloei staan. Aansluitend kunt u in het Heian Heiligdom, Japans grootste Schrijn Poort bewonderen. Tevens is er een bezoek aan de bekoorlijke plantsoentuin. De reis gaat verder naar de hoog boven Kyoto gelegen Kiyomizu Tempel waarvan de beroemde terrassen een overweldigend uitzicht bieden over de stad. In de steegjes van het monument Gion, een van de wijken in het historische centrum, kunt u ter afsluiting van de dag nog een mooie wandeling maken. Terugkeer naar het hotel in Kyoto.

Dag 10: Kyoto - Osaka (O/-/-)
In de morgen volgt transfer naar luchthaveneiland Kansai bij Osaka.

Met deze Japan rondreis bezoekt u de belangrijkste Japan bezienswaardigheden als Tokio, Asakusa en de Sensoji Tempel, Kamakura, Hiroshima, Nara, Kyoto, Osaka, Daibutsu en Miyajima.

Bezoek de algemene Vakantie Japan Reizen pagina.

Bekijk de fotogalerij van Het beste van Japan Rondreis

Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis Het beste van Japan Rondreis


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 999,00 p.p.

  • Land Japan
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (10 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2019 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.