Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Highlights Filipijnen Rondreis

Highlights Filipijnen Rondreis


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Tijdens deze Filipijnen Rondreis bezoekt u onder andere Manila, Mount Pinatubo, Angeles City, Baguio City, Baguio-Bontoc (Mountain Trail), Bontoc, Sagada en Banaue. De 1759 meter hoge Mount Pinatubo wordt met deze Filipijnen bouwsteen bezocht tijdens een jeep tour. U beklimt hier de kraterrand en bezoekt verder in de bergen de Nordluzons met zijn beroemde rijstterrassen en begraafplaatsen. In tegenstelling tot de gebruikelijke tours van Manila gaat de route van deze reis vanuit Baguio naar Bontoc via de spectaculaire Mountain Trail in de bergen van het noorden met een hoogte van 2255 meter. Daarnaast bezoekt u ook het prachtige Puerto Princesa waar u enkele dagen zal rondbrengen tijdens deze Filipijnen Rondreis. U bezoekt hier onder andere National Park Palawan en u zult enkele schitterende eilanden van Honda Bay bezoeken.

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Klik op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw Filipijnen vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op uw verzoek kunnen wij natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Filipijnen rondreis onderdeel van uw Filipijnen vakantie. U kunt deze Filipijnen rondreis ook combineren met andere Filipijnen bouwstenen uit onze Filipijnen reizen aanbod.


Prijs v.a. € 1.200,00 p.p.

Reis categorie

Type: Rondreizen
Land: Filipijnen


Filipijnen Rondreis Manilla, Mount Pinatubu, Angeles City, Baguio, Banaue en Puerto Princesa

Dag 1: Amsterdam – Manila (-/-/-)
U vertrekt vandaag vanuit Amsterdam naar Manila voor uw Filipijnen rondreis. U kunt er ook voor kiezen om vanaf een andere luchthaven te vertrekken zoals, Duitsland of België.

Dag 2: Aankomst Manila (-/-/-)
Vandaag komt u aan in Manila, de Filipijnen.
In het Filipijns heet de stad Maynila, dit wordt ook wel eens gespeld als Manilla. Manila is de hoofdstad van de Filipijnen. De hoofdstad is te vinden op het Luzon eiland. De stad telt ruim 1,8 miljoen inwoners. Manila is het wetenschappelijke, politieke en culturele centrum van de Filipijnen. Dankzij de rijke cultuur die er te vinden is kunt u er vooral genieten van de musea, theaters en de verschillende soorten bezienswaardigheden. Naast de grote hoeveelheid musea die er in Manila te vinden is, zijn er ook diverse parken die u kunt bezoeken tijdens uw Filipijnen vakantie. Het bekendste park in Manila is het Rizal Park. Andere bekende parken en groenstroken zijn te vinden in het ‘Cultural Center of the Philippines’.

Dag 3: Manila
Vandaag kunt u uw dag in Manila zelf invullen.
U overnacht vandaag in Manila.

Dag 4: Manila
Vandaag kunt u uw dag in Manila zelf invullen.
U overnacht vandaag in Manila.

Tip: Kijk bij onze optionele tours en kies in overleg met de reisspecialist van Adventures Globe een passende dag invulling voor dag 3 en dag 4 van deze Filipijnen Rondreis.

Dag 5: Manila – Mount Pinatubu – Angeles City
Vandaag bezoekt u de Mount Pinatubu en Angeles City.
U wordt opgehaald van uw hotel in Manila en rijdt naar het noordwesten. Eenmaal in de omgeving van de Mount Pinatubu ziet u ruïnes waar ooit vruchtbare rijstgebouwgebieden en levendige steden te vinden waren. De comprimeerde stollingen van as en zand zorgen voor unieke landschappen met een hoogte van wel 100 meter. Met een jeep rijdt u over de hobbelige weg door rivierdalen en rivier bedden (“River Trail”) richting de krater.
Vervolgens gaat de reis verder naar Angeles City. Angeles City is rijk aan geschiedenis en erfgoed, waar u belangrijke oude en historische gebouwen kunt vinden. Angeles City wordt wel eens vergeleken met Manila, omdat het een bloeiende stad is. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen.
Vandaag overnacht u in Angeles City.

Dag 6: Angeles City – Baguio City
Vandaag reist u naar Baguio City.
Voordat u de stad Angeles verlaat kunt u een bezoek brengen aan het museum dorp “Nayong Pilipino Village”. Via een intensieve landbouw- en relatief dichtbevolkte regio rijdt u ongeveer 3 tot 4 uur verder richting het noorden naar Baguio. Het bergstadje Baguio is een populaire bestemming in de hete zomermaanden. Voor de inwoners van de Filipijnen is Baguio de populairste binnenlandse bestemming. U kunt er de bekende “City Market” bezoeken. Ook zijn er  typische lokale kunsten en ambachten zoals weven en zilveren sieraden te bewonderen.
U overnacht vandaag in Baguio City.

Dag 7: Baguio - Baguio-Bontoc Trail (Mountain Trail)
Vandaag bezoekt u Baguio en de Mountain Trail.
De dag begint met een spectaculaire rit op de Bagui-Bontoc Mountain Trail. Onderweg geniet u van een prachtig landschap met mooie uitzichten. Ook kunt u de interessante terrasvormige velden en plantages bewonderen.
Vandaag overnacht u in Bontoc of Sagada.

Dag 8: Sagada en Bontoc – Banaue
Vandaag gaat u de regio rond Sagade en Bontoc verkennen. Sagada ligt op een hoogste van 1500 meter. Hier kunt u de mysterieuze grafgrotten bezoeken. Bontoc ligt op een hoogte van 900 meter. Bontoc is het centrum van de Cordillera Central. U bezoekt hier het Bontoc Museum. Vervolgens reist u door een prachtige berglandschap om uiteindelijk Banaue te bereiken. Banaue ligt op een hoogte van 1200 meter en is vooral bekend om haar rijstvelden en het artistieke centrum.
Vandaag overnacht u in Banaue.

Dag 9: Banaue
Vandaag verkent u met een jeep de wereldberoemde rijssterrassen van Banaeu en de dorpen in de regio. U maakt een rustgevende wandeling door Bangaan. Bangaan bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving.
Vandaag overnacht in Banaue.

Dag 10: Banaue - Manila
Vandaag rijdt u weer terug naar Manila. Tijdens de rit komt u nog langs de provincies Nueva Vizcaya en Nueva Ecija. U passeert het platteland met plantages en rijstvelden, kleine steden en dorpen. U maakt een stop in San Jose.
Vandaag overnacht u in Manila.

Dag 11: Manila - Puerto Princesa Palawan (O/-/-)
Vandaag wordt u na het ontbijt naar de luchthaven van Manila gebracht voor de vlucht naar Puerto Princesa in Palawan. U wordt hier opgewacht door een van onze gidsen. Palawan staat vooral bekend als de groenste plaats die te vinden is in de Filipijnen. Na aankomst heeft u de gelegenheid om de stad te verkennen. U kunt een wandelingen maken door de stad, de markt bezoeken, een kijkje nemen in de kathedraal, het Palawan Museum in Mendoza Park bezoeken of naar de krokodillenfarm gaan.
Vandaag overnacht u in Puerto Princesa.

Dag 12: Puerto Princesa, St. Paul National Park Palawan (O/L/D)
Vandaag bezoekt u het Undergound River National Park. Dit is tegenwoordig een van de bekendste natuurparken die te vinden is in de Filipijnen. Het park staat tevens ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier ziet u indrukwekkende druipsteenformaties en duizenden zwaluwen en vleermuizen die in de grotten leven. U ervaart de ondergrondse lagune en ziet kristalhelder water in de diepte. In dit bijzondere natuurpark komen ook veel Palawan aapjes voor. Aan het einde van de dag keert u weer terug naar Puerto Princesa.
Vandaag overnacht u in Puerto Princesa.

Dag 13: Puerto Princesa - Honda Bay (O/L/-)
Na het ontbijt vervolgen we deze Filipijnen rondreis met een bezoek aan de prachtige eilanden van Honda Bay. Dit is een zeer populaire bestemming. U vertrekt van de pier bij Tagburos voor de 'island hopping' excursie. Vandaag kunt u op verschillende prachtige bounty eilanden genieten van de zon en zee en kunt u zwemmen en snorkelen. Ontdek Starfish Island, Pandan Island en Snake Island. Aan het eind van de dag keert u terug naar Puerto Princesa.
Vandaag overnacht u in Puerto Princesa.

Dag 14: Puerto Princesa (O/-/-)
Vandaag kunt u uw dag in Puerto Princesa zelf invullen.
Vandaag overnacht u in Puerto Princesa.

Dag 15: Puerto Princesa (O/-/-)
Vandaag kunt u uw dag in Puerto Princesa zelf invullen.
Vandaag overnacht u in Puerto Princesa.

Tip: Kijk bij onze optionele tours en kies in overleg met de reisspecialist van Adventures Globe een passende dag invulling voor dag 14 en dag 15 van deze Filipijnen Rondreis.

Dag 16: Puerto Princesa - Manila (O/-/-)
Na het ontbijt eindigt deze Filipijnen Rondreis. Er volgt een transfer naar de luchthaven of u kunt uw vakantie in de Filipijnen elders voortzetten. Met bouwstenen uit ons Filipijnen bouwstenen aanbod kunt u uw reis bij ons verlengen en uw eigen perfecte Filipijnen rondreis samenstellen.

Dag 17: Aankomst in Amsterdam/Brussel/Düsseldorf
Vandaag komt u weer aan in Nederland, Duitsland of België. De vele indrukken van de Filipijnen zullen als een prachtig schilderij in uw geheugen worden opgeslagen.

Tip: U kunt deze voortreffelijke Filipijnen Rondreis verlengen in overleg met de reisspecialist van Adventures Globe. Ook kunt u de Filipijnen Rondreis combineren met andere inspirerende Filipijnen bouwstenen. Bekijk de mogelijkheden bij een van onze Filipijnen reizen in het Filipijnen reizen aanbod of neem contact op voor de opties.

Bekijk de fotogalerij van Highlights Filipijnen Rondreis

Highlights Filipijnen Rondreis Highlights Filipijnen Rondreis Highlights Filipijnen Rondreis Highlights Filipijnen Rondreis Highlights Filipijnen Rondreis Highlights Filipijnen Rondreis Highlights Filipijnen Rondreis


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 1.200,00 p.p.

  • Land Filipijnen
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (17 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.