Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Filipijnen reizen - Tour Luzon

Filipijnen reizen - Tour Luzon


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Tijdens deze Filipijnen bouwsteen bezoekt u Manila, Mount Pinatubo, Angeles City, Baguio City, Baguio-Bontoc (Mountain Trail), Bontoc, Sagada en Banaue. De 1759 meter hoge Mount Pinatubo wordt met deze Filipijnen bouwsteen bezocht tijdens een jeep tour. U beklimt hier de kraterrand en bezoekt verder in de bergen de Nordluzons met zijn beroemde rijstterrassen en begraafplaatsen. In tegenstelling tot de gebruikelijke tours van Manila gaat de route van deze reis vanuit Baguio naar Bontoc via de spectaculaire Mountain Trail in de bergen van het noorden met een hoogte van 2255 meter.

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Klik op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw Filipijnen vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op uw verzoek kunnen wij natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Filipijnen bouwsteen onderdeel van uw Filipijnen vakantie. U kunt deze Filipijnen reis ook combineren met andere Filipijnen bouwstenen uit onze Filipijnen reizen aanbod.


Prijs v.a. € 748,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Filipijnen


Filipijnen reizen ontdek Luzon

Dag 1: Manila (-/-/-)
Bij aankomst in Manila start deze Filipijnen bouwsteen ontdek Luzon en wordt u door onze gids opgehaald van de airport om naar uw hotel te worden gebracht. U kunt de rest van de dag bijkomen of Manila zelf ontdekken. Er zijn ook vele excursies te vinden waarmee u Manila en de omgeving kunt leren kennen. In het Filipijns heet de stad Maynila, dit wordt ook wel eens gespeld als Manilla. Manila is de hoofdstad van de Filipijnen. De hoofdstad is te vinden op het Luzon eiland. De stad telt ruim 1,8 miljoen inwoners. Manila is het wetenschappelijke, politieke en culturele centrum van de Filipijnen. Dankzij de rijke cultuur die er te vinden is kunt u er vooral genieten van de musea, theaters en de verschillende soorten bezienswaardigheden. Naast de grote hoeveelheid musea die er in Manila te vinden is, zijn er ook diverse parken die u kunt bezoeken tijdens uw Filipijnen vakantie. Het bekendste park in Manila is het Rizal Park. Andere bekende parken en groenstroken zijn te vinden in het ‘Cultural Center of the Philippines’.
Vandaag overnacht u in Manila.

Dag 2: Manila – Mount Pinatubu – Angeles City
Vandaag bezoekt u de Mount Pinatubu en Angeles City.
U wordt opgehaald van uw hotel in Manila en rijdt naar het noordwesten. Eenmaal in de omgeving van de Mount Pinatubu ziet u ruïnes waar ooit vruchtbare rijstgebouwgebieden en levendige steden te vinden waren. De comprimeerde stollingen van as en zand zorgen voor unieke landschappen met een hoogte van wel 100 meter. Met een jeep rijdt u over de hobbelige weg door rivierdalen en rivier bedden (“River Trail”) richting de krater.
Vervolgens gaat de reis verder naar Angeles City. Angeles City is rijk aan geschiedenis en erfgoed, waar u belangrijke oude en historische gebouwen kunt vinden. Angeles City wordt wel eens vergeleken met Manila, omdat het een bloeiende stad is. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen.
Vandaag overnacht u in Angeles City.

Dag 3: Angeles City – Baguio City
Vandaag reist u naar Baguio City.
Voordat u de stad Angeles verlaat kunt u een bezoek brengen aan het museum dorp “Nayong Pilipino Village”. Via een intensieve landbouw- en relatief dichtbevolkte regio rijdt u ongeveer 3 tot 4 uur verder richting het noorden naar Baguio. Het bergstadje Baguio is een populaire bestemming in de hete zomermaanden. Voor de inwoners van de Filipijnen is Baguio de populairste binnenlandse bestemming. U kunt er de bekende “City Market” bezoeken. Ook zijn er  typische lokale kunsten en ambachten zoals weven en zilveren sieraden te bewonderen.
U overnacht vandaag in Baguio City.

Dag 4: Baguio - Baguio-Bontoc Trail (Mountain Trail)
Vandaag bezoekt u Baguio en de Mountain Trail.
De dag begint met een spectaculaire rit op de Bagui-Bontoc Mountain Trail. Onderweg geniet u van een prachtig landschap met mooie uitzichten. Ook kunt u de interessante terrasvormige velden en plantages bewonderen.
Vandaag overnacht u in Sagada of Bontoc.

Dag 5: Sagada en Bontoc – Banaue
Vandaag gaat u de regio rond Sagade en Bontoc verkennen. Sagada ligt op een hoogste van 1500 meter. Hier kunt u de mysterieuze grafgrotten bezoeken. Bontoc ligt op een hoogte van 900 meter. Bontoc is het centrum van de Cordillera Central. U bezoekt hier het Bontoc Museum. Vervolgens reist u door een prachtige berglandschap om uiteindelijk Banaue te bereiken. Banaue ligt op een hoogte van 1200 meter en is vooral bekend om haar rijstvelden en het artistieke centrum.
Vandaag overnacht u in Banaue.

Dag 6: Banaue
Vandaag verkent u met een jeep de wereldberoemde rijssterrassen van Banaeu en de dorpen in de regio. U maakt een rustgevende wandeling door Bangaan. Bangaan bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving.
Vandaag overnacht in Banaue.

Dag 7: Banaue - Manila
Vandaag rijdt u weer terug naar Manila. Tijdens de rit komt u nog langs de provincies Nueva Vizcaya en Nueva Ecija. U passeert het platteland met plantages en rijstvelden, kleine steden en dorpen. U maakt een stop in San Jose.

De Filipijnen Bouwsteen ontdek Luzon eindigt hier.
Er volgt een transfer naar de luchthaven of u kunt uw vakantie in de Filipijnen elders voortzetten. Met bouwstenen uit ons Filipijnen bouwstenen aanbod kunt u uw reis bij ons verlengen en uw eigen perfecte Filipijnen rondreis samenstellen.

Tip: U kunt deze voortreffelijke Filipijnen Bouwsteen verlengen in overleg met de reisspecialist van Adventures Globe. Ook kunt u de Filipijnen Bouwsteen ontdek Luzon combineren met andere inspirerende Filipijnen bouwstenen. Bekijk de mogelijkheden bij een van onze Filipijnen reizen in het Filipijnen reizen aanbod of neem contact op voor de opties.

Bekijk de fotogalerij van Filipijnen reizen - Tour Luzon

Filipijnen reizen - Tour Luzon Filipijnen reizen - Tour Luzon Filipijnen reizen - Tour Luzon Filipijnen reizen - Tour Luzon Filipijnen reizen - Tour Luzon


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 748,00 p.p.

  • Land Filipijnen
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (7 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.