Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Filipijnen reizen - Tour Bicol

Filipijnen reizen - Tour Bicol


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Tijdens deze Filipijnen Bouwsteen ontdek Bicol bezoekt u onder andere de stad Legazpi, de Bicol Region, de 2462 meter hoge Mayon vulkaan. De Bicol Region is een regionale centrum in het uiterste zuidoosten van de Filipijnse hoofdeiland Luzon. De hoge Mayon vulkaan is een symbool van de regio. U zult u ogen niet geloven als u deze perfecte kegelvormige en prachtige vulkaan ziet. De Mayon vulkaan is ook een van de meest actieve vulkanen in de Filipijnen en wereldwijd. Het is dus een heel avontuur om tijdens deze Filipijnen rondreis deze vulkaan te bezoeken.

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Klik op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw Filipijnen vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op uw verzoek kunnen wij natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Filipijnen bouwsteen onderdeel van uw Filipijnen vakantie. U kunt deze Filipijnen reis ook combineren met andere Filipijnen bouwstenen uit onze Filipijnen reizen aanbod.


Prijs v.a. € 364,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Filipijnen


Filipijnen Bouwsteen ontdek Bicol

Dag 1: Manila (-/-/-)
Bij aankomst in Manila start deze Ontdek Bicol Bouwsteen en wordt u door onze gids opgehaald van de airport om naar uw hotel te worden gebracht. U kunt de rest van de dag bijkomen of Manila zelf ontdekken. Er zijn ook vele excursies te vinden waarmee u Manila en de omgeving kunt leren kennen. In het Filipijns heet de stad Maynila, dit wordt ook wel eens gespeld als Manilla. Manila is de hoofdstad van de Filipijnen. De hoofdstad is te vinden op het Luzon eiland. De stad telt ruim 1,8 miljoen inwoners. Manila is het wetenschappelijke, politieke en culturele centrum van de Filipijnen. Dankzij de rijke cultuur die er te vinden is kunt u er vooral genieten van de musea, theaters en de verschillende soorten bezienswaardigheden. Naast de grote hoeveelheid musea die er in Manila te vinden is, zijn er ook diverse parken die u kunt bezoeken tijdens uw Filipijnen vakantie. Het bekendste park in Manila is het Rizal Park. Andere bekende parken en groenstroken zijn te vinden in het ‘Cultural Center of the Philippines’.

Dag 2: Legazpi en Legazpi Albay Tour (-/-/-)
Legazpi is de hoofdstad van de Filipijnse provincie Albay op het eiland Luzon. Daarnaast is Legazpi ook het regionale centrum van de Bicol Region. Na de check-in in het hotel waar u verblijft krijgt u de Legazpi Albay Tour. Dit is een sightseeing programma door de stad Legazpi. U bezoekt tijdens de tour onder andere het onderste gedeelte van de prachtige kegelvormige Mayon vulkaan en een van de belangrijkste historische monumenten van de Filipijnen: de “onze Lieve Vrouw van de Poort parochiekerk”. Deze kerk is gebouwd in 1733. De kerk ligt op een heuvel waar u een prachtige uitzicht heeft over de stad van Daraga. Tenslotte kunt u er voor kiezen om rond de vulkanische plek te genieten van de badplaats van Tabaco en de Golf van Laganoy. Ook hier geniet u van een schitterend uitzicht.
U overnacht vandaag in Legazpi.

Dag 3: Vulkaan Mayon
Vandaag bezoekt u de Mayon vulkaan. Dit gebeurt met een “All Terrain Vehicle”, dit is te vergelijken met een quad voor 2 personen. Na de ATV rit klimt u over blokken van lava en enkele oude lavabedden. U zult de vulkaan beklimmen en u zult een wandeling maken waarbij u uitzicht hebt op vulkanische pieken. Voor de avonturiers is er op de Lignon Hill een zipline te vinden die over een duizelingwekkende hoogte in de vallei zweeft. De Lignon Hill is een heuvel van 156 meter hoog en heeft een lengte van 350 meter. Het is een ervaring die u nooit zal vergeten dankzij het prachtige uitzicht.
U overnacht vandaag in Legazpi.

Dag 4: Legazpi (-/-/-)
Vandaag kunt u uw dag in Legazpi zelf invullen.
U overnacht vandaag in Legazpi.

Tip: U kunt er voor kiezen om dag 5 van deze Filipijnen Bouwsteen ontdek Bicol in te vullen met een optionele programma: zwemmen met walvishaaien in Donsol. De vriendelijke reuzen van de zee zijn tot 18 meter lang en hebben een gewicht van 40 ton. Dit betekent dat deze haaien de grootte van een walvis hebben. Ondanks de indrukwekkende omvang van de walvishaaien, zijn ze ongevaarlijk voor de mens. Ze voeden zich namelijk met plankton, krill en kleine vissen, die worden aangezogen door de brede mond.  De trip duurt ongeveer 1,5 uur. U reist van Legazpi naar Donsol. Na registratie en het ontvangen van de snorkeluitrusting bij het bezoekerscentrum gaat u met de boot naar de zee. U krijgt hier de gelegenheid om op een afstand van 3 tot 4 meter van de dieren af met ze te zwemmen en snorkelen. Het is een ervaring die u nooit zal vergeten.
U reist vervolgens weer terug naar Legazpi.

Dag 5: Legazpi
Vandaag eindig deze Filipijnen Bouwsteen ontdek Bicol.
Er volgt een transfer naar de luchthaven of u kunt uw vakantie in de Filipijnen elders voortzetten. Met bouwstenen uit ons Filipijnen bouwstenen aanbod kunt u uw reis bij ons verlengen en uw eigen perfecte Filipijnen rondreis samenstellen.

Tip: U kunt deze voortreffelijke Filipijnen Bouwsteen verlengen in overleg met de reisspecialist van Adventures Globe. Ook kunt u de Filipijnen Bouwsteen ontdek Bicol combineren met andere inspirerende Filipijnen bouwstenen. Bekijk de mogelijkheden bij een van onze Filipijnen reizen in het Filipijnen reizen aanbod of neem contact op voor de opties.

Bekijk de fotogalerij van Filipijnen reizen - Tour Bicol

Filipijnen reizen - Tour Bicol Filipijnen reizen - Tour Bicol Filipijnen reizen - Tour Bicol


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 364,00 p.p.

  • Land Filipijnen
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum (5 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2021 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.