Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië

Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Op Maleisisch Borneo bevindt zich het Tunku Abdul Rahman Park. Het is gelegen in Kota Kina Balu en is zeer geschikt voor een mooie duikervaring. Doordat de wateren helder zijn en het een beschermt gebied is zijn hier verschillende soorten vissen, groot en klein, te vinden. Deze halve dag excursie neemt u mee in de onderwaterwereld van de Zuid-Chinese Zee.


Prijs v.a. € 111,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: Maleisië


Tijdens het duiken in het Tunku Abdul Rahman Park ervaart u een unieke beleving.  Het park is 49 vierkante kilometer groot en bestaat uit 5 idyllische eilanden die allemaal bestaan uit witte stranden en dichte oerwouden. De heldere azuur blauwe wateren zijn perfect voor het krijgen van nieuwe duikervaringen. In de wateren zelf bevinden zich een grote verscheidenheid aan vissoorten en de oppervlakte is bedekt met verschillende kleuren prachtig koraal. In bepaalde seizoenen zijn zelfs de reusachtige, bedreigde en ongevaarlijke walvishaaien en manta rays te spotten. Vissen die wat vaker te zien zijn, zijn de voelsprietvissen, garnalen, pitvissen en steenvissen. Op het halve dag programma van de duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië staan twee spannende duiktochten. Optioneel kunt u er nog één extra doen!

Deze tour kunt u gebruiken als Maleisië bouwsteen tijdens uw vakantie in Maleisië of uw Borneo reis. U kunt zelf kiezen welke Maleisië bouwstenen u wilt gebruiken om een bijzondere Maleisië rondreis samen te stellen.

*Geldig Scubaduik brevet vereist
- Lunch en duikuitrusting inbegrepen

Bekijk de fotogalerij van Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië

Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië Duikexcursie Kota Kinabalu Maleisië


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 111,00 p.p.

  • Land Maleisië
    Vertrek locatie:
  • Begin datum:
  • Eind datum:
  • Aantal personen:


© 2022 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.