Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


China Reis Guilin en Yangshou

China Reis Guilin en Yangshou


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Met deze prachtige China bouwsteen bezoekt u Guilin en Yangshuo en maakt u een ontspannen boottocht op de Li rivier. Deze China bouwsteen is een ideaal onderdeel van uw China reis of China vakantie.


Prijs v.a. € 389,00 p.p.

Reis categorie

Type: Bouwstenen
Land: China


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. U kunt deze bouwsteen ook toevoegen aan uw China reis of China vakantie.

Dag 1: Guilin

Na aankomst wordt u opgehaald bij het vliegveld van Guilin voor transfer naar uw hotel.

Dag 2: Guilin - Yangshuo (O/L/-)

Vandaag brengt u een bezoek aan het unieke landschap van Guilin. De schilderachtige, steile rotsen van het Karstgebergte zijn de meest populaire motieven van het Chinese landschap. Dit prachtige landschap laat zich bekijken als een beroemd schilderij. Tijdens een boottocht op de Li rivier, geniet u van de schoonheid van de regio. De Li rivier leidt naar Yangshuo, ongeveer 60 km ten zuiden van Guilin. U heeft de middag vrij te besteden in Yangshuo voor een wandeling door de prachtige oude stad of om de omgeving te verkennen. Overnachting in Yangshuo.

Dag 3: Yangshuo - Guilin (O/L/-)

Na het ontbijt keert u terug van Yangshuo naar Guilin met de auto. Op zeven kilometer van het stadscentrum van Guilin bezoekt u de 'Reed Flute Cave'. Deze 240 meter diepe grot ontleent zijn naam aan het riet dat groeit bij de ingang en voorheen werd gebruikt voor de vervaardiging van fluiten. Onderweg vangt u een glimp op van de 'Longsheng Rijstterrassen'.  We vervolgen de weg naar de laatste bestemming voor vandaag, de beroemde 'Elephant Trunk Hill'. Deze is gelegen in het centrum van de stad direct aan de rivier de Li. Overnachting in Guilin.

Dag 4: Guilin (O/-/-)

Na het ontbijt in uw hotel transfer naar het vliegveld van Guilin. Vanaf hier kunt u terugvliegen naar huis of uw China reis of China vakantie verder voortzetten.

Bekijk de fotogalerij van China Reis Guilin en Yangshou

China Reis Guilin en Yangshou China Reis Guilin en Yangshou China Reis Guilin en Yangshou China Reis Guilin en Yangshou China Reis Guilin en Yangshou China Reis Guilin en Yangshou


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 389,00 p.p.

  • Land China
    Vertrek locatie: Guilin
  • Begin datum:
  • Eind datum (4 dagen): Kies bovenstaande datum
  • Aantal personen:


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.