Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Bijzonder Zuid Laos

Bijzonder Zuid Laos


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Tijdens deze Bijzonder Zuid Laos Reis bezoekt u de highlights van het onontdekte zuiden van Laos. Het zuiden kenmerkt zich door prachtige natuur met verschillende grote watervallen. Het Bolaven Plateau en de 4.000 eilanden behoren tot de mooiste gebieden. Pakse is tijdelijk de hoofdstad van het vroegere Khmer rijk geweest. Wat Phou werd hier in de 9e eeuw gebouwd en is voor het boeddhisme een belangrijke plaats.


Prijs v.a. € 455,00 p.p.

Reis categorie

Type: Rondreizen
Land: Laos


Bijzonder Zuid Laos Reis

Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Laos reis onderdeel van uw Laos vakantie. U kunt deze Laos reis ook combineren met andere Laos reizen uit ons Laos reizen aanbod.

Dag 1: Pakse en Bolaven Plateau (-/-/-)

Op deze eerste dag van deze Bijzonder Zuid Laos Reis wordt u opgehaald van het vliegveld of uw hotel. We zullen richting het Noordoosten van de provincie Champasak rijden naar het Bolaven Plateau. Deze staat bekend om zijn koffieplantages. Onderweg passeren we de Katu stam en de Alak stam en u zal deze stammen aan het werk zien op de koffieplantages. Deze stammen zijn bekend om de uitgebreide tatoeages op de gezichten van de vrouwen. De overnachting zal in Pakse plaats vinden.

Dag 2: Pakse - Wat Phou - Khong eiland (O/-/-)

We zullen langs de Mekong naar de zuidoostelijke oever rijden. Onderweg zullen we de overblijfselen van het bijzondere Wat Phou tempelcomplex bezoeken. Wat Phou wordt ook wel het Laotiaanse Angkor Wat genoemd, alleen is het stukken minder bekend en daarom des te mysterieuzer. Hierna zullen we naar de 4.000 eilanden vertrekken in de regio Siphandone. Op deze plek zal de Mekong zijn maximale breedte behalen tijdens het regenseizoen. De Mekong kan dan maar liefst 14 kilometer breed worden. Tijdens de droge tijd zal het water lager staan en vormen er duizenden eilanden in de Mekong. Ook in het regenseizoen blijven veel eilandjes te zien, alleen is dit aantal in het droge seizoen veel groter. We zullen overnachten op op Khong eiland.

Dag 3: Khong eiland - Khon eiland (O/-/-)

Deze Laos Reis vervolgt met een schitterende boottocht tussen de 4.000 eilanden. We varen naar het eiland Khon dat bekend is om zijn grote aantallen kokosnootplantages. Met veel geluk ziet u onderweg ook de zeldzame Laotiaanse rivierdolfijnen in de wateren rond Khon. U brengt daarna een bezoek aan het dorpje Ban Khon, de Khon Tai Tempel en Li Phi watervallen. U overnacht op het Khon eiland.

Dag 4: Khon eiland - Mekong River Falls - Pakse (O/-/-)

Ten zuiden van het eiland Khon stroomt de Mekong over een afstand van ongeveer 13 kilometer over vele stroomversnellingen en watervallen. Hiervan zullen de Khon Papheng waterval gaan bezoeken. Dit is de breedste waterval van Zuidoost-Azië. In de namiddag zullen we terugkeren naar Pakse.

Dag 5: Pakse (O/-/-)

Op deze dag is er vrije tijd tot aan de transfer naar de luchthaven voor vertrek naar huis of voortzetting van uw Laos Vakantie of Laos Reis en eindigt deze Bijzonder Laos Reis.

Bezoek de algemene Vakantie Laos Reizen pagina.

Bijbehorende hotels

 • Champasak Palace Hotel
  3 sterren hotel
  Champasak Palace Hotel

  Het Champasak Palace Hotel is gelegen in de nabijheid van het centrum van Pakse en op slechts 3 kilometer van de internationale airport. Het hotel biedt gratis internet en vervoer van en naar de luchthaven. Het hotelrestaurant serveert regionale en internationale gerechten. Het Champasak Palace hotel biedt gratis snelle Wifi en beschikt over een restaurant, wasserij, stomerij en diverse parkeerplaatsen. Deze Pakse hotel aanbieding Champasak Palace beschikt over maar liefst 115 kamers. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, kabel TV, minibar, badkamer, kluis, koelkast en zithoek. Dit is een prachtige Pakse hotel aanbieding!

  Bekijk hotel pagina

Bekijk de fotogalerij van Bijzonder Zuid Laos

Bijzonder Zuid Laos Bijzonder Zuid Laos Bijzonder Zuid Laos Bijzonder Zuid Laos Bijzonder Zuid Laos


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 455,00 p.p.

 • Land Laos
  Vertrek locatie: Laos, Pakse
 • Begin datum:
 • Eind datum (5 dagen): Kies bovenstaande datum
 • Aantal personen:


© 2023 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.