Inschrijven nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief van Adventures Globe voor de actuele aanbiedingen en laatste nieuws.


Beste Rondreis Thailand

Beste Rondreis Thailand


U kunt ons bellen 010 7509858 of mailen, openingstijden Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00 en Za & Zo 12.00 tot 17.00.


Een unieke rondreis voor een budget prijs en toch luxevakantie. Een ontspannen manier en mooiste hoogtepunten van Thailand te beleven.
Bezoek Bangkok, Chiang Mai en sluit af op het tropisch strand Phuket.


Prijs v.a. € 495,00 p.p.

Reis categorie

Type: Rondreizen
Land: Thailand


Keuzes voor optionele tours kunt u tijdens de boeking aan Adventures Globe doorgeven. Click op de tab 'Optionele Tours' voor de mogelijkheden. U kunt uw vakantie ook aanvullen met extra bouwstenen. De prijs is per persoon, exclusief internationale vlucht en geldt op basis van minimale deelname van twee personen. Op u verzoek kunnen we natuurlijk een passende internationale vlucht aanbieden. Maak deze Beste rondreis Thailand reis onderdeel van uw Thailand vakantie. U kunt deze Thailand reis ook combineren met andere Thailand reizen of Thailand bouwstenen uit ons Thailand reizen aanbod.

Dag 1: Amsterdam/Brussel - Bangkok start Thailand rondreis (-/-/-)

Vandaag vertrekt u voor uw Beste rondreis Thailand naar het exotische land van de glimlach. Er kan vanaf diverse luchthavens worden vertrokken wanneer u naar Bangkok wilt afreizen.

Dag 2: Aankomst Hoofdstad Bangkok (-/-/-)  (inclusief transfer)

U komt aan in de bruisende hoofdstad van Thailand genaamd Bangkok. Het is een stad die de moderne tijd met vele authentieke en traditionele invloeden combineert. U heeft de rest van de dag vrij om bij te komen van uw lange vliegreis en u kunt hierbij alvast beginnen met het leren kennen van de hoofdstad Bangkok.

Dag 3: Bangkok: Diner Baiyoke Hotel op 76e verdieping (O/-/D)

Vanavond zal het programma van uw Thailand rondreis starten. U krijgt een gezellige avond tijdens een diner in het Sky Baiyoke hotel. Het is het hoogste hotel van Zuidoost-Azië en het geeft een geweldig uitzicht over de hoofdstad Bangkok. Op de 76e verdieping zal u hier genieten van het diner. Een bijzonder extraatje is dat het gebouw beschikt over een draaidek waardoor u langzaam meedraait met de toren, waardoor u verschillende uitzichten zal hebben tijdens uw diner.

Dag 4: Bangkok (O/-/-)

Na het ontbijt heeft u deze dag ter vrije besteding. U kunt zelf op avontuur gaan in het mooie Thailand. Een andere optie is het boeken van een bijzondere optionele tour zoals de “Drijvende markt & River Kwai excursie.  De River Kwai ligt nabij Bangkok. Op deze plek ligt een spoorbrug, die werd gebouwd tijdens de Japanse bezetting. Het was een grote maar snelle operatie doordat er gebruik werd gemaakt van krijgsgevangen, onder wie ook veel Nederlanders. Al met al een hele intrigerende en historische gebeurtenis.  Hier bezoekt u tevens de begraafplaatsen van de Tweede wereld oorlog en het Jeath oorlogsmuseum.  Allereest stopt u, onderweg naar de River Kwai, nog bij de drijvende markt, waarbij u de levendige handel op het water kunt bezichtigen. Daarna keren we terug naar de hoofdstad Bangkok.  De prijs van deze excursie is €45,00 p.p.

Dag 5: Bangkok (O/-/-)

Bangkok is een bruisende stad met tal van nauwe steegjes, levendige buurten en traditionele straten. Vandaag heeft u een vrije dag.  Een avontuurlijke invulling van deze dag is het ontdekken van Bangkok per fiets. Met de fietstocht in Bangkok zal u door Chinatown een uniek stukje Thailand ontdekken. Langs overdekte marktjes, honderden werkplaatsen, winkeltjes en tempeltjes kan u een heerlijk stuk fietsen. U wordt wijzer over het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Nadat de Chao Phraya rivier is overgestoken zal de fietstocht in Bangkok worden vervolgt in Thonburi. Dit was ooit de hoofdstad van Bangkok. Desondanks zal u merken dat het hier veel rustiger is. Er wordt gefietst door woonwijken en u ervaart dat, In vergelijking met de grote stad,  is het hier veel groener en de mensen gemoedelijker.  U kunt dan ook een vriendelijke begroeting verwachten van bewoners om u heen. Het kan omschreven worden als het echte, unieke Thailand! Deze tour kost €26,00 p.p.

Dag 6: Bangkok - Chiang Mai, nachttrein (O/-/-)

Overdag heeft u de tijd om zelf uw dag in te plannen naar één van de andere vele hoogtepunten van Bangkok. Boek bijvoorbeeld onze tempeltour met de koninklijke Grand Palace, ofwel de Wat Phra Kaew, en het prachtige Wat Po met een reusachtige liggende Boeddha. De prijs van dit uitstapje bedraagt €28,00 per persoon.

De volgende stad die wordt bezocht in deze Thailand rondreis is Chiang Mai. In de avond zal u dan ook afreizen naar Chiang Mai. Dit doet u per nachttrein. U zal de gehele reis beschikken over een simpel bedje in een gedeelde coupé.

Dag 7: Aankomst Chiang Mai (O/-/-)

Vandaag komt u aan in Chiang Mai en kunt u beginnen met het ontdekken van de op één na grootste stad van Thailand.

Dag 8: Chiang Mai jungle trekking Thailand (O/L/D)

In de ochtend wordt u opgehaald van uw hotel in Chiang Mai en vertrekt u per pick-up naar de lokale markt om spullen in te kopen voor uw avontuurlijke 3-daagse Chiang Mai jungle trekking Thailand. Vervolgens rijden we verder naar Shann Village in de buurt van het olifantenkamp voor een smakelijke lunch. Na de lunch maakt u een safari op een olifant gedurende een uur. De olifant neemt u mee door bebost gebied en open velden met schitterende panorama’s op de omringende heuvels en velden waar verschillende bergstammen hun intrek hebben gedaan. Vervolgens maakt u een 3-uur durende wandeling door de tropische jungle en maakt u kennis met de fascinerende Lahu stam. Deze bijzondere stam zal u gastgezin zijn, want u zal de nacht doorbrengen in een van de huizen van de Lahu.

Dag 9: Vervolg Chiang Mai jungle trekking Thailand naar Mae Teng (O/L/D)

Na het ontbijt maken we een ongeveer anderhalf uur durende voettocht naar een waterval midden in de jungle. U kunt hier heerlijk zwemmen of relaxen. Ook zal u hier een lunch geserveerd krijgen. Na de lunch vervolgen we de wandeling en loopt u gedurende twee uur door een prachtig bos en langs lang uitgestrekte rijstvelden. U zal aankomen bij een uniek jungle kamp en u brengt hier de nacht door. De ware magie van een jungle leven zal worden ervaren.

Dag 10: Chiang Mai Jungle trekking Thailand (O/L/-)

De Chiang Mai Jungle trekking Thailand zal vandaag beginnen met een wandeling van ongeveer een uur naar het 'Raftcamp'. Na de lunch gaan we verder met onze avontuurlijke Thailand rondreis en maken we een spectaculaire wildwatertocht over de rivier. Een uur later vervolgen we onze tocht met een rustige en ontspannen vaartocht per bamboevlot. Vervolgens rijden we terug naar Chiang Mai.

Dag 11: Gouden driehoek & Langnekkenstam(O/-/-)

Vandaag is er geen excursie gepland en kunt u weer op eigen gelegenheid het land gaan verkennen. Tevens kunt u een leuke tour boeken naar de Gouden Driehoek, waarbij u ook bijzondere bergstammen bezoekt. De gouden driehoek is het punt waar Thailand, Myanmar en Laos  bij elkaar komen, ofwel het drielandenpunt. Als eerst komen we langs de stad Chiang Rai en een lokale markt. Hierna gaan we op weg naar het stadje Chiang Saen. Dit is een levendig, maar oud stadje dat is gelegen aan de Mekong rivier, die hier de natuurlijke grens heeft gevormd tussen Laos en Thailand. Tussendoor wordt gestopt zodat u een kijkje kan nemen bij de Yao- en Akha bergstammen. Per boot maakt u daarna een schitterende tocht over de Mekong maken die u zal brengen naar het drielanden punt. Na de lunch gaat u naar Mae Sai waar een drukke markt te vinden is met handel tussen de bevolking uit Myanmar en Thailand. De terugreis gaat door het authentieke platteland en vele rijstvelden. U zal u ogen uitkijken. De  prijs van deze tour is € 49,00.

Dag 12: Chiang Mai: Doi Suthep & Handycraft (O/-/-)

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Wat Phra That Doi Suthep, gebouwd in 1383 met een panoramisch uitzicht over de stad. Het is de heiligste tempel in Chiang Mai met zijn gouden Pagoda. U reist verder naar San Khamang waar de lokale bevolking haar inkomen verdient met de landbouw en verschillende lokale producten. U ziet hier onder andere een Thaise zijde- en katoenweverij, houtsnijwerken, een parasolfabriekje en jade en andere juweliers producten. Het is een uitstekende plaats voor het inwinnen van hoge kwaliteit souvenirs.

Dag 13: Chiang Mai -  Strandvakantie Krabi of Phuket t/m dag 16 (O/-/-)

U vliegt (exclusief)  vandaag naar Krabi of Phuket, waar u kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.

Krabi in het zuiden van Thailand aan de Andaman Zee. Krabi biedt kalkstenen kliffen, mangrove bossen, ondoordringbare jungle en idyllische eilanden. Op de top van een trap met meer dan duizend treden vindt men Wat Tham Sua ofwel de tempel van de tijger. In de tientallen meters hoge grotten van enkele eilanden worden door de lokale bevolking vogelnestjes verzameld voor de fameuze Chinese Vogelnestsoep.

Uw Best rondreis Thailand zal worden afgesloten met een heerlijke strandvakantie Krabi of Phuket. De ultieme ontspanning is begonnen. Er is deze dagen geen gepland programma. Wel kunt u onder andere excursies boeken om te eilandhoppen vanaf Krabi. Andere leuke uitstapjes zijn naar de Tiger Cave Tempel, een warm waterbron en een spannende kajak tour.

Dag 17: Strandvakantie Krabi of Phuket - Bangkok - Amsterdam/Brussel (-/-/-)

Deze Thailand vakantie is op deze dag afgelopen. U keert weer terug naar huis. Afhankelijk van de vluchtkeuze kan het nog een dag langer duren voordat u thuis aankomt. Ook kunt u hier uw strandvakantie Phuket en of Krabi verlengen of uw Thailand rondreis hier voortzetten met andere Thailand bouwstenen uit het Thailand reizen aanbod.

 

Hotels:

 • 3* Bangkok Cha Da
 • 3* Chiag Mai Pornping Tower
 • 5* Phuket Fishman's Habour
 • 3+* Krabi Cha Da

Optionele tours in Bangkok

 • Grand Palace & Tempel of the Emerald Buddha €50
 • Evening Flower & Patpong € 25
 • Bangkok Bike tour € 29
 • Klong tour €23
 • Floating market Damnoen Saduak € 45
 • Ancient City €38
 • Explore the old Siam €38
 • Vimanmek Palace op aanvraag
 • Thaise kookles €38

Optionele tours in Chiang Mai

 • Chang Mai Zipline Jungle Flight €54
 • Chiang Mai Mini Safari en Lange Nekken stam €55
 • Chiang Mai Adventure trekking & white water rafting €60
 • Gouden driehoek & langnekkenstam € 48

Optionele tours in Krabi

 • Jungle tour Hot Spring en Emerald Pond  €38
 • Tiger Cave Temple €49
 • Kajaktour Ao Thalane €39
 • Hong eilanden tour €59
 • Krabi vier eilanden tour €35

Bekijk de fotogalerij van Beste Rondreis Thailand

Beste Rondreis Thailand Beste Rondreis Thailand Beste Rondreis Thailand Beste Rondreis Thailand Beste Rondreis Thailand Beste Rondreis Thailand Beste Rondreis Thailand


Gegevens worden opgehaald....

Prijs per persoon v.a. € 495,00 p.p.

 • Land Thailand
  Vertrek locatie:
 • Begin datum:
 • Eind datum (17 dagen): Kies bovenstaande datum
 • Aantal personen:


© 2024 adventuresglobe.nl - alle rechten voorbehouden - Algemene voorwaarden - Copyright
KVK NL: 51355043 0000 - Alle prijzen zijn inclusief BTW.